Tiens Dom-Bao mágneses elektroimpulzusos készülék

Ha belső szervre akarsz hatni, akkor elég a rajzokon bejelölt területeket stimulálni, és csak pár akupunktúrás pontot keressetek ki, ami a fő szervekhez vezet, nem kell ebben nagyon tudósnak lenni.

Kényelmes és nincs mellékhatása. A kínai tudósok dolgozták ki és ehhez hasonló készülék nincs a világon. A készülék egyik jellegzetessége, hogy gyorsan éri el a kívánt hatást. Rendkívül gyorsan csökkentheti a vérnyomást, gyulladás csökkentéséhez és fájdalom csillapításához is hatásosan hozzájárulhat. Megnyugtatja a testet és a lelket, elősegíti a káros anyagok távozását a szervezetből. Használata: 1. A mágneses fejegységgel végezzen masszírozó, "húzó" mozdulatokat a fájó terület környékén, illetve az akupunktúrás pontokon. 2. Az elektroimpulzust 1-2 mm-nyire a bőrtől kell alkalmazni a kiválasztott pontokon. 5000-szer alkalmazható, utána a készülék még használható mágneses terápiára, akupresszúrás készülékként. 3. Egy kezelés alatt egy pontra 1-2 impulzus alkalmazható. 4. A dobozban található egy Jáde kőből (nefrit) készült rátét. A nefrit az „örök kő”. Az acélnál is erősebb, rá nincs hatással az idő, mindig megőrzi a mintáját. Ősidők óta a nefrit volt a legnépszerűbb kő Kínában, szentként tisztelték, drága volt, mint az arany. Energetikailag a nefrit a Janghoz tartozik, bár univerzálisnak tekintették. A nefrit elsősorban a vese működését helyreállítja, erősíti az izmokat, megtisztítja a vért, csillapítja az agyat, a férfiaknak szexuális erőt ad, a nőknek szépséget. Ha rendszeresen masszírozzuk az arcunkat nefrit rátétekkel, kisimul a bőr, friss és egészséges kinézete lesz. Rátéteknek köszönhetően a mágneses sugár szétoszlik, nem lesz olyan éles, ezzel növekszik a hatásterülete, ahol csak felületesen hat.. Ha belső szervre akarsz hatni, akkor elég a rajzokon bejelölt területeket stimulálni, és csak pár akupunktúrás pontot keressetek ki, ami a fő szervekhez vezet, nem kell ebben nagyon tudósnak lenni.

Kiszerelés: 1 db.

Pontérték: 75 PV

Törzsvásárlói ár: 28 500,- Ft

Fogyasztói ár: 35 620,- Ft

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók