Spirulina pure

A spirulina valójában már három és fél milliárd éve csaknem változatlan formában létezik, s így egyike a világ legősibb tengeri növényeinek. Különleges értéke gazdag vitamin és ásványianyag tartalmában rejlik. Egyike azon kevés algafajtáknak, amelyek értékes segítséget nyújtanak az emberi étrend szabályozásában.

Spirulina pure

Összetevők: spirulina alga por 60 kapszulás, 2 kapszula/nap (450 mg spirulinát tartalmaz.

Fő összetevők: Spirulina, maltodextrin, magnézium sztearát Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egészségmegőrző élelmiszerének nevezte a spirulinát. Természetes, emberi fogyasztásra alkalmas, valóságos tápanyagbomba. Fehérjékben, gamma-linolsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag. A szervezetnek mindezekre szüksége van ahhoz, hogy fenn tudja tartani működésének egyensúlyát.

A spirulina erősíti az immunrendszert, és megvédi a testet a különböző elektronikai eszközökből áradó sugárzásoktól. Japánban a hosszú élet „szuperélelmiszerének” tartják. A spirulina valójában már három és fél milliárd éve csaknem változatlan formában létezik, s így egyike a világ legősibb tengeri növényeinek. Különleges értéke gazdag vitamin és ásványianyag tartalmában rejlik. Egyike azon kevés algafajtáknak, amelyek értékes segítséget nyújtanak az emberi étrend szabályozásában.

A spirulina nagyon kényes növény, csak nagyon tiszta, magas, 9-9,2 pH-jú vízben él. A TIENS cég kibérelte a legtisztább vizű Csian-Hai magashegyi tavat Jünnan tartományban, ahol természetes körülmények között termeszti a spirulinát. A spirulina a zöldmoszatok törzsébe tartozik, a kék-zöld algák egyik fajtája a Cyanobacteria családból. Egyike a legelső életformáknak, immár több mint 3 és fél milliárd éve él a Földön. Az 1960-as években Kreman professzor felfedezte, hogy a közép-afrikai Zairében élő Ganaimbu törzs tagjai még a legkínzóbb éhínség közepette is megőrizték robusztus testalkatukat. Kutatásai kiderítették, hogy a Ganaimbu törzs rendszeresen fogyaszt egy spirulinából készült süteményfélét. A tengeri hínár ezek után igen nagy népszerűségre tett szert, és jótékony hatását nemzetközi szervezetek (FAO, WHO, UNICEF) is elismerték.

A spirulina hatásai: A spirulina fehérjékben igen gazdag. Aminosav tartalma pontosan megfelel a FAO által javasolt mennyiségnek. Tartalmaz továbbá béta-karotint, fikocianint, gamma-linolénsavat és számos fontos ásványi anyagot.

- Támogathatja az immunrendszert

- Védelmet nyújthat a sugárzás ellen

- Javíthatja az általános erőnlétet - Enyhítheti a fáradékonyságot

- Növelheti az oxigénhiányos állapot (hypoxia) elleni toleranciát

- Elősegítheti az egyoldalú táplálkozásból eredő vitaminhiányok pótlását a szervezetbe

- Gazdag aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben, nyomelemekben Ellenjavallatok:

• Óvatosan szedjék azok a vesebetegek, akiknek korlátozniuk kell a fehérjedús ételeket (1-2 tabletta naponta).

• Nem javallott akut gyomor- és bélbetegségeknél. Alkalmazás: Belsőleg: annak a meridiánnak a maximális aktivitása idején kell bevenni, amelyhez tartozó szervre szeretnénk hatást gyakorolni. Lehet két étkezés között, vagy valamelyik kis étkezés helyett. Külsőleg:

• Kozmetikai célra: arcpakolásként. Alapként vegyünk felvert tojásfehérjét, tejszínt, darált zabkorpát vagy különböző agyagot (rózsaszínű, fehér vagy kék), hozzáadunk 3-4 spirulina tablettát, jól elkeverjük, hogy kenhető massza legyen. Ha minden hozzávaló por alakú, akkor adjunk hozzá 1-2 teáskanál antilipid teát, vagy fogyasztó teát. Könnyű mozdulatokkal felvisszük a pakolást az arcra, és 20-30 percig hagyjuk hatni. Mossuk le langyos vízzel és krémezzük be. Ezt a pakolást hetente 2-3 alkalommal alkalmazzuk egy-két hónapon keresztül.

• Bőrproblémák esetén segíthet a következő leírás:

2-3 spirulina tablettát elkeverünk antilipid teával tejszín állagig, felvisszük a beteg felületre, és 10-20 percig hagyjuk hatni. Teával mossuk le. Kúra időtartama: 1-6 hónap.

Kiszerelés:  kapszula

Pontérték:  PV

Törzsvásárlói ár:   ,- Ft

Fogyasztói ár:      ,- Ft

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók