Hogyan lehetsz törzsvásárló

A TIENS bárki számára elérhető kedvezményeket biztosít világszerte. Ahhoz, hogy Te is élhess ezekkel a lehetőségekkel csak regisztrálnod kell a TIENS-hez. A kedvezményeket egy TIENS regisztrációs űrlap kitöltése után veheted igénybe, mely a személyes adatokat rögzíti. Ez alapján állítják ki a névre szóló törzsvásárló kártyát, melyet a világban bárhol használhatsz TIENS termék vásárlására. A regisztráció mindig 10 PV (jelenleg 2.550,- Ft). A regisztráció történhet saját névre vagy saját cégre. A termékek PV értékkel (pont értékkel) rendelkeznek, melyek mindig göngyölődnek, azaz nincs lenullázódás.

Milyen kedvezmények várnak rád, ha regisztrálsz?

  1. Azonnal törzsvásárlói áron jutsz a TIENS termékekhez!
  2. A regisztrációval egy évre nagyker áras kedvezményt kapsz minden TIENS termékre. A tagság megújításához összesen évi 1PV (255,- Ft) vásárlás szükséges, azaz, ha az adott évben összegyűlt legalább 1 PV értékű termékvásárlás, akkor automatikusan megkapod a következő évre a tagságot.
  3. Nincs lenullázódás és minden vásárlás összeadódik!
  4. További kedvezmények a neved alatt összegyűjtött 300 PV után várnak rád.
  5. Innentől kezdve a TIENS cég a vásárlásaidból 20%-t visszatérít neked, melyet a következő vásárlásnál felhasználhatsz, vagy számla ellenében kivehetsz.
  6. Az összegyűlt bónuszodat a TIENS utazásaira is fordíthatod, így anélkül utazhatsz a világ néhány országába, hogy a házi kasszádhoz nyúlnál.

Élj a lehetőségekkel, légy egészséges a rád váró kedvezmények segítségével. Te is szereted a kedvezményeket? Akkor ezt se hagyd ki!


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók