Hidrogéndúsító pohár - Ivóvíz Hidrogéndúsító

Hidrogénben gazdag víz az általános jólléthez szükséges extra hozzáadott energiát nyújtja számunkra. Az a víz, amely gazdag hidrogénben, erős antioxidánsként és a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt.

 A szabad gyökök az okozói például a rákos megbetegedéseknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, és még számos más betegségnek.

 
Ma már sok tudományos bizonyíték áll rendelkezésünkre a szabad gyökök öregedésben, és az ahhoz kapcsolódó betegségekben betöltött szerepét illetően, amelyek igazolják, hogy a hidrogénben gazdag víz sikeresen kezeli vagy segít megelőzni ezeket a betegségeket. A szabad gyökök részt vesznek mind az öregedés, mind pedig a rákos betegségek kialakulásának a folyamatában. Sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozva a sejt DNS-ében.
 
Csökkenti a szabad gyökök mennyiségét és megelőzi a korai öregedést.
Mérsékli a telített zsírsavak képződését és csökkenti a koleszterinszintet.
Javítja a hidratációt és a tápanyag összetevők jobb hasznosulását.
Segít meggyógyítani a belső-külső fekélyeket és az anyagcsere rendellenességeket.
Méregteleníti az egész szervezetet. Javítja az általános közérzetet és a test illatát.
Segít megszabadulni a zsírlerakódásoktól.
 
Gyorsabban gyógyulnak a balesetből származó sérülések a bőrön.
Javítja a májfunkciót akár májbetegségek esetén is.
A tapasztalatok alapján csökkenti a daganatos megbetegedések gyakoriságát.
Javítja a vércukor és a HbAIC szinteket cukorbetegeknél.
 
 
Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár használata.
 
 
A víz testünk nélkülözhetetlen összetevője. Az emberi test 60–70 százalékát a víz teszi ki. A szervezetünk minden része függ a víztől, az emésztéstől kezdve a méreganyagok kiválasztásáig felelős. A TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár egy olyan eszköz, amely szabad hidrogénvegyületeket (H2) hoz létre. Ha hidrogénben gazdag vizet fogyaszt, azzal további hidrogént juttat be a testébe, amely eljut a szervekhez, ahol semlegesíti az oxigén-szabadgyököket. 

Ivóvíz Hidrogéndúsító Pohár Teszt 

 
HATÁS
A TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár által készített hidrogénben gazdag víz:
megszabadíthatja a testet és a bőrt a toxinoktól
erős antioxidáns, ezért segíthet megóvni a sejteket az oxidatív stressztől
támogatja a szervezet természetes védekezőképességét
LEÍRÁS
A mikroszámítógépes intelligens vezérlőchippel felszerelt TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár felerősíti a titánból és fehéraranyból készült elektrolitikus háló elektromos áramkörét. A Pohár az elektrolitikus szalag mindkét végén elektromosságot bocsát ki, amelynek hatására a folyékony közegben hidrogénvegyületekben gazdag víz termelődik. A színes lámpáknak köszönhetően az eszköz működés közben különböző színekben képes világítani. A termék kicsi, könnyű, stílusos és gond nélkül hordozható.
 
A H2 kémiai képlet hidrogéngázt vagy kétatomos molekuláris hidrogént jelent. Ez az univerzum legkönnyebb eleme. Mindez magasabb biológiai hasznosulást jelent sejtek szintjén. A molekuláris hidrogén rendkívül gyorsan képes szétszóródni mélyen az emberi sejtekben és mitokondriumban, ráadásul könnyedén átjut a vér-agy-határfelületen. A testünkben a hidrogén antioxidánsként funkcionál, tehát segít megakadályozni a sejtek károsodását és a gyulladások kialakulását, megvédi a DNS-t és felveszi a harcot a túlzott sejtszaporodással. A hidrogén továbbá óvja a sejteket az oxidatív stressztől és támogatja a test természetes védekező mechanizmusait. A hidrogén hatása 863-szor erősebb a Q10 koenziménél, 290-szer erősebb a katekinnél, 221-szer erősebb a polifenoloknál és 176-szor erősebb a C-vitaminnál.
 
A hidrogénnel az a legfőbb probléma, hogy bár a víz alkotóeleme, a testünkben lévő sejtek számára nehezen hozzáférhető. Ennek oka, hogy a „szabad” (más molekulákhoz nem kötődő hidrogénmolekula) hidrogén meglehetősen ritka, és mivel könnyű gázról van szó, hamar el is párolog.
A hidrogénben gazdag víz legfőbb célja az emberi sejtek számára könnyen hasznosítható hidrogént juttatni a szervezetbe. A hidrogén elektromos állapota semleges, így könnyedén átjut a biológiai membránokon és hatékonyan képes eljutni a sejtekhez, ahol antioxidáns hatást fejt ki. Ha hidrogénben gazdag vizet iszik a TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohárból, a hidrogén szabad elektronnal, ionos formában kerül a szervezetébe, ezért képes reakcióba lépni az oxigén-szabadgyökökkel, és semlegesíti azokat. A hidrogénben gazdag víz által a szervezet hatékonyabban képes működni.j
 
Letölthető tájékoztatók:
 
Egy írás, amely többféle módszert is megemlít a hidrogénben gazdag víz előállítására, például elektrolízissel, ahogy a Hidrogén-pohár is készíti a hidrogénes vizet. Sok tapasztalati alkalmazás kapcsán olvashatunk a hidrogénben gazdag víz fogyasztásának az előnyeiről, ezért ajánljunk figyelmébe. >>>>>>>>>
 
 
 
 
Papp Aliser
Tel: 70/516-44-67
Viber és WhatsApp: 70/516-44-67
 
Termék ár: 350 000 Ft.
 
 
 
 
 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók