Aktív oxigén és negatív ion egészségügyi betét

A szülész- nőgyógyász orvosok szerint, az egészségügyi betét nem megfelelő használata sok esetben vezethet különböző nőgyógyászati megbetegedésekhez.

A szülész- nőgyógyász orvosok szerint, az egészségügyi betét nem megfelelő használata sok esetben vezethet különböző nőgyógyászati megbetegedésekhez. A nedves környezet elősegíti a baktériumok szaporodását. Ilyen körülmények között a nők fogékonyabbak a fertőzésekre, ha nem elég körültekintőek a menstruációs periódus alatt.

Pamut felületű egészségügyi betétek használata javasolt, hiszen a pamut légáteresztő képessége kiváló, használata kényelmes. Az illatosított vagy szintetikus anyagokat tartalmazó egészségügyi betétek használata kerülendő. Az egészségügyi betét gyakran cserélendő a menstruáció ideje alatt, hogy megelőzzük a baktériumok szaporodását.

A WHO közvélemény kutatásai szerint, a világon a nők 80%-a szenved nőgyógyászati problémáktól, és a problémák 63-a a nem megfelelő egészségügyi betétek használatára vezethető vissza.

A menstruációs vér tökéletes táptalaja a baktériumok szaporodásához. Párás és meleg környezetben a baktériumok már 15-18 perc után elkezdenek szaporodni az egészségügyi betéten. Mivel a nők fizikailag is gyenge állapotban vannak a menstruáció alatt, így fokozott figyelemre van szükségük. Egy nő élete folyamán 30-40 éven keresztül használ egészségügyi betétet. Ha hosszú időn keresztül használ valaki nem megfelelő minőségű egészségügyi betétet, az akár komoly egészségügyi problémákhoz is vezethet.

A legjobb egészségügyi betét kiválasztásának lépései a maximális kényelemért és a védelemért

1. lépés: Nézd meg a csomagolást!

Ellenőrizd a betétek külső csomagolását, hogy az alufólia nem sérült-e! Az alufólia csomagolás nedvesség-, penész- és baktériummentes. Keresse a csomagoláson a „könnyen nyitható és zárható” jelölést. Ez a zár gondoskodik a bakteriális és gombás beszivárgás elleni védelemről, valamint biztonságot nyújt a másodlagos szennyeződések ellen.

2. lépés: Ellenőrizd a termék puhaságát!
A jó egészségügyi betétekhez a legjobb minőségű, természetesen puha pamutszöveteket használják, amelyek puhák és tapintásuk gyengéd.

3. lépés: Ellenőrizd a felszívódást, az át- és oldalirányú szivárgást!
Önts kb. 50 ml vizet a betét felületére, aztán figyeld meg, hogy a víz megkötődése és beszívódása elég gyors-e. Egy papírtörlő segítségével finoman nyomkodd meg a betét felületét. Ha a papírtörlő száraz, akkor az azt mutatja, hogy a betétnek jó a nedvszívó képessége, nincs át és oldalirányú szivárgás.

4. lépés: Vizsgáld meg a betét alaprétegét a légáteresztés szempontjából!
Tölts forrásban lévő vizet egy üvegbe, aztán fedd le a tetejét egy egészségügyi betétről leválasztott alsó réteggel. Helyezz egy másik átlátszó, üres üveget fejjel lefelé a betét alaprétegére. Ha egy-két perc után gőz jelenik meg a fenti üvegben, az azt bizonyítja, hogy a betét kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik.

A földön minden élet szoros összefüggésben áll a negatív ionokkal

A szabadalmaztatott Anion chip az AIRIZ egészségügyi betétekben akár 6100 negatív ion/cm3-t is képes felszabadítani. Ez az egészségügyi betétekben fellelhető anionok legmagasabb koncentrációja.

Ezek a negatív ionok hatékonyan fojtják el a baktériumok túlélési lehetőségét és szaporodását az egészségügyi betéten, ezzel növelve a komfortérzetet a „nehéz napokon”.

Az aktív oxigén termelése nagyban növeli az egészségügyi betét légáteresztő képességét és az oxigén áramlását. Gátolja a baktériumok szaporodását. A hozzáadott menta frissen tartja a testet, és csökkenti az irritációt.

Világszínvonalú dupla-chip technikát alkalmazva, az aktív oxigén és a negatív ion egészségügyi betét úgy kombinálja az aktív oxigént és a negatív iont, hogy megkönnyítse a „nehéz napokat” a hölgyek számára és különleges védelmet biztosítson számukra. Az aktív oxigén formula nagyszerűen javítja az egészségügyi betét légáteresztő képességét, gyorsítja a légáramlást, növeli az oxigéncsere hatékonyságát és elpusztítja a veszélyes baktériumokat. 

8 rétegű védelem

1. réteg: Vékony selyem és puha pamut nedvszívó felület, amely lehetővé teszi, hogy a folyadék akár háromszor olyan gyorsan szívódjon be, mint egy átlagos egészségügyi betét esetében.

2. réteg: Az „aktív oxigén” és „negatív ion” chip antibakteriális, fertőtlenít, és egészségügyi előnyöket biztosít tisztán természetes folyamatokon keresztül.

3. réteg: Légáteresztő réteg, amely átengedi a vízgőz molekulákat, ezáltal gyorsan elvezeti a nedves levegőt.

4. réteg: Szuper nedvszívó és folyadékzáró réteg.

5. réteg: Egyedülálló és exkluzív töltet a jól kiegyensúlyozott felszívódásért, megelőzve, ezáltal a folyadék oldalirányú kiszivárgását.

6. réteg: Légáteresztő réteg, amely átengedi a vízgőzmolekulákat, hogy gyors ütemben csökkentse a nyirkosságot és a hőt a betét és a bőr felülete között.

7. réteg: Légáteresztő alsó réteg, amely szabad légáramlást biztosít.

8. réteg: Könnyen lehúzható ragasztó szalag, amely nem irritáló és mentes a maradvány anyagoktól.

Az oxigén és negatív ion egészségügyi betét jellemzői

1. Száraz, légáteresztő, szivárgásmentes
A felületi réteg gondoskodik arról, hogy a finom bőrfelület száraz és kényelmes maradjon. A középső réteg szuper erős nedvszívó összetevői megkötik a folyadékot és megszüntetik a ragadós érzést. A betét és a bélések légáteresztő rétege frissen és szárazon tartja a testet.

2. Antibakteriális és szagtalanító funkció pusztán fizikai folyamatokon keresztül
Az „AIRIZ” egészségügyi betétek oxigén és negatív ion magja nagy mennyiségű oxigén és negatív iont képes felszabadítani, amelynek antibakteriális, szagtalanító és fertőtlenítő hatása van.

3. Nagyon hatékony és rendkívül hatékony nedvszívó hatóanyagok
A nedvszívó réteg különlegesen hatékony és rendkívül erős nedvszívó hatóanyagokból, valamint szivárgásmentességet biztosító anyagokból készült. Amikor a folyadék érintkezik a réteggel, felszívódik és megkötődik, így nem fordulhat elő visszafolyás és szivárgás sem.

4. Megfelel a magas higiéniai követelményeknek
Szárazon tartás, légáteresztés és tisztaság a három fő alapelv a nők személyes higiéniájában. A gyártás az alapanyagok szigorú minőségellenőrzése mellett teljesen automatizált üzemben történik, ezáltal megfelel az ISO 9001:2000-es minőségirányítási szabványnak.

5. Szabadalmaztatott női önellenőrző kártya
Ez az önellenőrző kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy megvizsgálja a hölgyek intim testrészének egészségügyi értékeit. A gyors ellenőrzéshez vigyen fel egy kis hüvelyi váladékot a tesztkártya jelzőanyagára. 30 másodperc múlva a jelzőanyag színváltozása összehasonlítható a kártyán található színskálával.

Az AIRIZ termékcsalád 3 tagjának ismertetése

Egészségügyi betét nappali használatra (10 db/csomag)
Akár háromszor gyorsabban nyeli el a nedvességet. A különlegesen vékony és szuper nedvszívó, folyadékzáró kialakítás meggátolja a „baleseteket”, kényelemet és tisztaságot biztosít.

Kiszerélés: 10 db/csomag
Pontérték: 5 PV
Törzsvásárlói ár: 1 900,- Ft
Fogyasztói ár: 2 375,- Ft

 

Tiens ÁRLISTA

Tiens AKCIÓK

 Szervezetünk csodákra képes, csak meg kell tanulnunk, hogyan segítsünk neki az önregeneráló képességét helyreállítani!

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók