TÜSI Harmonizáló készülék

Magas, vagy alacsony a vérnyomása? Elege van a fájdalmakból? Tudja, hogy gyógyszer nélkül is eredményesen lehet kezelni a vérnyomását és más egészségügyi rendellenességeket?

gyógyszer mellékhatása

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint: a gyógyszerek mellékhatásai miatt bekövetkezett halálesetek a 4. helyre kerültek. Pedig néhány évvel ezelőtt a 10. helyen voltak.
Az ép gondolkodású emberek nem szeretnének gyógyszer függővé válni, ezért alternatív megoldásokat keresnek. Manapság mindenki számára fontos a saját egészségéről gondoskodni.

Az egészsége saját kezében van!

Vannak Önnek ilyen tünetei?

Magas, vagy alacsony vérnyomás
• Fejfájások és hányinger
• Szapora szívdobogás, fulladozó légzés
• Visszértágulás a sok állástól vagy üléstől
• Erős hajhullás
• Elhízás
• Fáradtság, rossz látás
• Sajgó gerincfájdalom, erős hátfájás
• Emlékezet romlása
  Pattanásos bőr

Létezik e gyors és kényelmes módszer a javulásra, káros mellékhatások nélkül?

A Tiens cég továbbfejlesztette a széles körben népszerűvé vált "Tüsi" akupunktúrás masszázskészüléket, és forgalomba hozta új termékét az "Isoukan" akupunktúrás,  soft lézeres, masszírozó, energia-harmonizáló készülékét.
Isoukan- vérnyomás szabályozó és energia-harmonizáló készülék nemcsak az ősi kínai egészségmegőrző filozófián alapul, de tartalmazza a legkorszerűbb technikai vívmányokat is. Az Isoukan készülék a világon egyedülálló. "Isoukan" készülék segíthet sok egészségügyi probléma megoldásában.
Ez egy "három az egyben" készülék:
1. mágnes-terápiás,
2. vibrációs, és
3. alacsony frekvenciájú soft lézeres eszköz.

magas vérnyomás

Energia és vérnyomás regeneráló.

TIENS (Isoukan) készülék alkalmazási területei és működése.


Olvassa el terméktapasztalatainkat >>>>>>

Bemutató prezentáció a Tiens multifunkcionális készülékről>>>>>>

Gyakori kérdések a Tiens multifunkcionális készülékről>>>>>>>
 

Ide kattinva letöltheti a használati útmutatót >>>>>>>>

alacsony vérnyomás

Hogyan működik?

Először gondolkozzunk el azon, hogy mi a különbség a nyugati és a keleti orvoslás között?

A kínai hagyományos orvoslás a fő hangsúlyt a megelőzésre helyezi. Ezzel kapcsolatban a kínaiak azt mondják, hogy:
"furcsa a nyugati emberek mentalitása, 3 nappal a haláluk előtt kezdik el gyógyítani magukat, nálunk 3 évvel a probléma kialakulása előtt igyekeznek megelőzni azt".
A gyógyítás tekintetében több tucatnyi gyógymód létezik keleten.
Mint azt tudjuk, nyugaton 3 féle gyógymódot alkalmaznak többségében: a vegyi alapú gyógyszereket, a sebészkést és a besugárzást.
A hagyományos kínai medicina - amely 5000 éves - ősi tudáson, az emberi szervezet energiájának ismeretén alapul. A keleti orvoslás azt tanítja, hogy ha az emberi szervezetben felbomlik az energia-egyensúly, ez betegségekhez vezet.
Nyugaton ezzel egyelőre nem foglalkoznak komolyan, habár lehet, hogy sok nyugati orvosi egyetemen nem véletlenül vezettek be szakirányokat a keleti gyógymódokra.
Amíg a nyugati orvostudomány csak most kezdte tanulmányozni az emberi szervezet energiáját és annak kölcsönhatásait, keleten már 5000 éve alkalmazzák ezt a tudást a gyógyításban és megelőzésben. Nagyon fontos, hogy az átlagemberek is megtanulják, hogyan gondoskodjanak az egészségükről, és megértsék, hogy milyen negatív tényezők befolyásolják az egészségünket.
Az energiának köszönhetően működik a vérkeringés a szervezetben. Némely ok miatt energiablokkok jönnek létre, ezek vérpangáshoz vezetnek.

Hogyan érjük el, hogy az energia akadály nélkül keringjen a szervezetben?

Ez olyan, mint amikor a patak akadálymentesen áramlik, tiszta a vize, oxigénnel teli.

El tudja képzelni, hogy mi lesz a patak vízével, ha a forrás elapad? Előbb utóbb a tiszta vízből mocsári állóvíz lesz. Ugyanilyen folyamatok mennek végbe az emberi szervezetben is.

Ahol vérpangás van, ott elkezdenek szaporodni a baktériumok, pang az energia.

Az energia maga az élet.

A nyugati orvoslás is elfogadta azt, hogy az energia-csatornákon keresztül az emberi szervezetben különböző energiafajták keringenek. A kínai hagyományos orvoslásban ezt jang és jin energiának nevezik, vagyis a forró és hideg energia. Az egészséges szervezetben ezek az energiák akadálymentesen keringenek az egész szervezetben, egyik szervtől a másikig, és egyensúlyban vannak.

Közismert úgyszintén, hogy minden élő szervezet rendelkezik bioenergia-feszültséggel. Minden egyes sejtben van bioáram, és minden egyes sejtje a szervezetnek rendelkezik pozitív és negatív töltéssel. A sejtburok külső felülete pozitív, a belső felülete pedig negatív töltésű. Ha a sejt normális állapotú, akkor az elektronok változatlan arányban fordulnak elő a külső és belső felületén.

Amikor a sejtben probléma alakul ki, akkor megváltozik az elektronok aránya és felborul a sejt helyes bioáram töltése. Ez rendellenes változások következményeként jön létre, ebből következően rendellenességek lesznek a szövetekben és szervekben is.

A bioáram egyensúly a szervezetben fontos előfeltétele a fizikai és pszichikai egészségnek. Ha viszont a szervezetünkben felbomlik a bioáram egyensúly, ha akadályoztatott az áramlás, akkor megjelennek a betegség tünetei, és maguk a betegségek.

A bioáram egyensúly fenntartásának egyszerű módszerei.

1. Mezítlábas járás. Igyekezzünk minél ritkábban hordani gumitalpú lábbelit, vagyis olyan cipőt, amely nagyon jól szigetel, hogy ne akadályozza a test és a föld érintkezését. A kínai egészségmegőrző gyakorlatban van egy olyan elv, amit úgy neveznek, hogy "Csi" , azaz a föld energiájával fenntartott kapcsolat.

2. Gyakori vízkúrák: a víz vezeti az elektromos energiát. Amikor stresszes állapotban van, lelki feszültségben, nyugtalan, vagy kimerült, akkor forró fürdőt kell venni (de legalább meg kell mosni az arcot, vagy rakja a fejét a zuhany alá), és ezzel teljesen megszünteti a feszültséget, és a negatív tüneteket.

3. Használja a fizikoterápiás készüléket, amely szabályozza a bioáramot. A korszerű, tudományos technológiákon alapuló orvosi készülékek rendelkeznek a bioáram szabályozás funkciójával is. Az "Isoukan" készülék hatékony eszköze a bioáram szabályozásának, a leghatékonyabb módszer lehet az egészség megőrzésére.

soft lézer

Az Isoukan lézeres készülék jellemzői

 1. Multifunkcionális: egy készülékben megtalálható a vérkeringést kiegyensúlyozó funkció, anyagcsere szabályozó funkció, a lappangásos állapot kezelése, stb.
2. Vezérlőrendszere, az SCM intelligens mikro áramkörön alapul, ugyanis a készülék csak akkor kapcsol be, ha érintkezik a bőrfelülettel.
3. Az alacsony frekvenciájú lézersugár 650 nanométer hullámhosszal javítja a mikro-vérkeringést, tisztítja a vért, és szabályozza a szervezet immunrendszerét. A hatékony hullámhossza a lézersugárnak aktívan stimulálja az akupunktúrás pontokat.
4. Kisméretű, könnyű, gyors a hatása, sok évig működőképes, teljesen biztonságos.

magas vérnyomás


Olvassa el terméktapasztalatainkat >>>>>>

Az arteriális vérnyomás szabályozásának elvei.

A készülék alkalmazása során a készülék fémgyűrűje érintkezik az emberi szervezettel, ezzel elérhetik azt, hogy:
1. A görcs oldódik a véredények rugalmas falában, javul a vérkeringés, tágulnak az erek, gyorsan csökken az arteriális vérnyomás.
2. A véredényekben kialakult vérrögök feloldódnak, a véredények csatornái tisztulnak, az érelmeszesedés kialakulásának megelőzhető.
3. Vér tisztítása, a vérsűrűségének csökkentése, az érfalak rugalmasságának helyreállítása.

Lézerterápiás egészségmegőrzés

Néhány szó a lézerről:
A lézer egy olyan találmány, amelyet a hatvanas években fedeztek fel, ez a XX. század négy fő találmányainak egyike. 1970-es évektől a lézert elkezdték alkalmazni olyan betegségek gyógyítására, mint a magas vérnyomás. 1973-ban Ausztriában először kísérleteztek azzal, hogy a tűterápiát helyettesítsék lézerterápiával. 1975-ben alkalmazzák az első lézeres tűterápiát. 1980-ban, Oroszországban a lézert, mint alapvető megelőzési módszert alkalmazták az űrhajós betegségeknél, amelyek kialakulhatnak a világűrben. 1991-ben Kínában először alkalmazták az alacsony intenzitású, félvezetős lézerterápiás készüléket az érrendszeri és cerebro-vaszkuláris (agyi-érrendszeri) betegségek esetén. Az utóbbi években az orvostudomány területén elkezdték alkalmazni a lézeres terápiát az egészségmegőrzésre, a gyógyításhoz, valamint fiatalító eljárásként, amelyet jóváhagytak a lézeres kezelésekkel foglalkozó egyesületek a világ összes országában. Az alacsony intenzitású lézeres terápiát a XXI. század "zöld terápiájának" hívják.
Ennek a félvezetős lézernek a teljesítménye nem több mint 5 mW , a hullámhossza eléri 620-650 nanométert, amely biztosítja a nagy átbocsátó képességét, de - ami nagyon fontos - nem károsítja a szervezetet.
A korszerű orvosi gyakorlat azt bizonyítja, hogy a lézersugár 632-650 nanométer hullámhosszal csökkenti a lipidszintet, a vérsűrűséget, a vércukrot, növeli az elektrociták szintjét és oxigén-telítettségét, javítja a vérkeringést, a mikro-vérkeringést, javítja a szervezet védekezőképességét, szabályozza a szervezet összes fiziológiai funkcióját.
A lézer és vibromasszázs együttes alkalmazása növeli a kezelés hatékonyságát. Az alacsony frekvenciájú lézersugár - olyan sugár, amely alkalmazásakor a szervezet szöveteiben válaszreakciókat idéz elő, ezáltal felerősíti, vagy lassítja az egyes szervek működését, ennek eredményeképp elérik a kívánt hatást. Az alacsony frekvenciájú lézersugár jótékony hatással van a vegetatív idegrendszeri funkciókra, javítja a vérkeringést az agykéregben, az egész szervezetben, megszünteti az oxigénhiányt a sejtekben, javítja az alvás minőségét.
Az alacsony frekvenciájú lézersugár környezetbarát, fiatalító hatású.

Vibromasszázs:

Az "Isoukan" készülék vibromasszázs funkciója kényelmi okokból 2 fajtával rendelkezik: a folyamatos és szaggatott vibrációval. A vibromasszázst elsősorban különböző fájdalmak ellen használják. A fejmasszázshoz a szaggatott vibráció ajánlott, a testmasszázshoz pedig a folyamatos vibráció.
A vibromasszázs hatékonysága:
1. a "czinlo" energiacsatornák tisztítása,
2. a csi életenergia és a vér normalizálása,
3. nyugtató és fájdalomcsillapító hatás,
4. a vérkeringés javítása,
5. fáradtság megszüntetése,
6. a szervezet funkcióinak szabályozása.

Hogyan használjuk az Isoukant?

Megjegyzés: Amikor először érintkezik a bőrrel a készülék, akkor rögtön világít a lézer fény is, de a kezelés folyamán a készülék lézere nem folyamatosan jelenik meg. Egy bizonyos intervallum után kikapcsol a lézer, és automatikusan visszakapcsol, így van beprogramozva a készülék. 

Használat előtt igyunk meg egy pohár tiszta vizet. A készülék csak a bőrön keresztül érintkezik a testtel, nem ruhán át.

1. Páros kézmasszírozás
Az egyik kéz minden ujjával erősen ragadja meg a készülék fémgyűrűjét, (ne a műanyagot, hanem a fémgyűrűt, mert a bioáram indítás csak a fémgyűrűn keresztül működik). A másik kezével, az ujjak végével, lazán fogja meg a belső fémfogakat, és tartsa azokat 3-5 percig. Ezzel eléri az energia egyensúlyt az egész testében.

2. Fejmasszírozás, haj fésülésével
Egyik kézbe vesszük a fémgyűrűt, (ne a műanyagot, hanem a fémgyűrűt). Fésülje a fejet oly módon, hogy középről (kínaiul ezt a vonalat "Cszsen Cszsunnak" hívják), a homlok felől kezdj e el, folytassa az egész fejbőrön, a nyaki részig, hússzor. Majd ismételje meg hússzor a bal felőli részen, hússzor a jobb felőli részén a fejnek. (Megjegyzés: a készülék masszírozó fogainak hozzá kell érniük a fejbőrhöz.) Folytassa a masszírozást a fülek mögötti részen, ahol még nem fésülte.
 
Ha naponta 2 x 3 öt percig folytatja ezt a masszázst, ezzel normalizálja a vérnyomást, legyen az magas, vagy alacsony vérnyomás. Jelentősen csökken, vagy megszűnik a fejfájása, a szédülése.

Ezek a masszázsok nagyon hasznosak például a tanulók számára, ahol nagy a szellemi erőfeszítés.
A közepes hajhullás és korai őszülés esetén - a tapasztalok szerint -, a hajhullás 5 nap múlva jelentősen csökken. Hosszú használat esetén az ősz haj elkezd sötétedni, feléled.
 
Aki sokat ül számítógép előtt, vagy gyakran használ mobiltelefont, az feltétlenül használja, mert felfrissíti és megszűnik a fáradtság.

3. A csuklórész akupunktúrás pontjainak masszírozása
Egyik kézbe vesszük a fémgyűrűnél fogva, és a fogakat helyezze csuklóra, a Nei Guany akupunktúrás pontra. Tartsa így szorosan a csuklóján 3 percig, majd ugyanezen a ponton a másik kézen szintén 3 percig. A készülék szabályozza az arteriális vérnyomást.

4. Szívtájéki masszázs
Egyik kézbe vesszük a fémgyűrűnél fogva, a fogakat helyezzük a szívtájékra, tartsuk ott 3-5 percig. Azoknak javasolt, akiknél a magas vérnyomás mellett olyan tünetei vannak, mint heves szívdobogás, mellkasi szúrás és szív-koszorúér megbetegedések. 5 perc masszírozás csökkenti a szív terhelését, és a vérnyomást.
Figyelem! Nem szabad alkalmaznia egyetlen olyan betegnek sem, akinek peacemakere van, mert a készüléknek mágneses terápiás hatása is van.
A szívmasszázs alkalmazása leghatékonyabb lefekvés előtt, 15-20 percen át.
Ha szeretné, hogy valaki megmasszírozza a hátát a készülékkel, kérje meg, hogy a másik kezével tartsa az ön kezét, hogy ne szakadjon meg a bioáramlás lánca.

5. Segít az elhízás ellen.
Alkalmazza a masszírozást a problémás helyeken. A vibromasszázzsal kombinálva a készülék elősegíti a zsírégetést, ennek eredményeként eltűnik a felesleges zsírréteg. Például, ha sok a lerakódás a hasi tájon, akkor az "Isoukant" a következőképpen kell használni:
a köldöktől kezdve körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a hasat, óra mutató járásával ellentétes irányban addig, amíg égető érzést nem érzünk.

6. Fiatalító hatás:
Az arcon használva, alulról felfelé masszírozva, erősíti a bőr kötőszöveteit.
 
7. Egészségesebbé válhat a készülékkel.

1. Érszűkület esetén masszírozzuk a lábat a térdtől egészen a talpig, felülről lefelé és vissza, vagy körzőmozdulatokkal. Külön figyelmet fordítsunk a lábikrára.
2. Lábdagadás: lassú mozdulatokkal masszírozzuk alulról felfelé a készülékkel.
3. Görcsoldás: segít bármilyen görcs feloldásában. A készüléket helyezzük a problémás területre, ez feloldja a görcsöt, ha pedig nagyon erős a görcs, alkalmazzuk a vibromasszázst, órairány ellenében.

magas vérnyomás kezelésesoft lézeres készülék

hajhullás kezelésealacson vérnyomás kezelése
 

Tisztítás, karbantartás

- A készülék fémfogait alkoholos vattával tisztítsuk - vízzel tilos tisztítani!
- Használjon mindig helyesen feltöltött, sértetlen elemeket.

Szabadalmak és engedélyek

1. A készülék 4 egyedi szabadalommal rendelkezik, és 2 engedéllyel.
2. A RoHS megfelelőségi tanúsítvány igazolja, hogy a készülék alapanyaga, és a gyártástechnológiája megfelel a RoHS előírásoknak és a nemzetközi környezetvédelmi szabványoknak.
3. Európai megfelelőségi Tanúsítvány (CE): a CE jelzés, amelyet a készülék visel, azt jelzi, hogy megfelel az Európai Unió egészségvédelmi és biztonsági előírásainak, valamint a környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi elvárásoknak.

tüv engedély

Az Isoukan rendelkezik a legmagasabb elvárási szinteknek megfelelő hazai és közösségi tanúsítványokkal.

Kiszerélés: 1 db
Pontérték: 140 PV
Törzsvásárlói ár: 49 700,- Ft.

Fogyasztói ár:Ft

Vásároljon  tözsvásárlói áron, mert olcsóbban juthat a készülékhez és saját nevére gyüjti a pontokat. >>>>>>>>


Olvassa el terméktapasztalatainkat >>>>>>
 

Vegye fel velem a kapcsolatot. Küldjön emailt: >>>>>>>>>

 

Papp Aliser
Tel: 70/516-44-67
Viber és WhatsApp: 70/516-44-67

Energia és vérnyomás regeneráló készülék beüzemelése.

 

 Töltse le a használati útmutatót >>>>>>>>>>>

FiGYELMEZTETÉS:

A készülék használata nem javasolt: elektromosgyógyászati implantátunot használók ( pl. pacemaker. ), terhes nők,  komoly veseeléktelenségben szenvedők.

Vegye fel velem a kapcsolatot. Küldjön emailt >>>>>>>>>

 

Papp Aliser
Tel: 70/516-44-67
Viber és WhatsApp: 70/516-44-67

-------------------------------------

Energia és vérnyomás regeneráló készülék.

 

 

Töltse le a használati útmutatót >>>>>>>>>

-----------------------------------------

A webszájt tartalmának engedély nélküli másolása, átvétele sérti a szerzői jogot!

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók