TIENS VISION Akik szeretnék megóvni látásukat

TIENS VISION Fekete áfonya és goji bogyó kivonattal Az európai természetgyógyászok körében a fekete áfonya, mint természetes látásjavító növény ismeretes A hagyományos kínai medicina szerint a goji bogyó táplálja és támogatja a máj- és vesefunkciókat

 

TIENS VISION - Kiknek ajánljuk?

- Akik szeretnék megóvni látásukat és csökkenteni a szemfáradtság tüneteit

- Akik szeretnék megelőzni az időskori látásromlást

- Akik olyan kellemetlen tüneteket tapasztalnak, mint a szem kipirosodása, vagy szemszárazság

- Akik sokat ülnek TV vagy számítógép előtt Akik sokat/folyamatosan olvasnak

  TIENS VISION - Fekete áfonya és goji bogyó kivonattal.

Milyen szem-védő aktív összetevőket tartalmaz a TIENS Vision?

Ez a termék olyan klasszikus, természetes szem-védő összetevőket tartalmaz, mint a lutein és a zeaxanthin, mely sárga karotinoidokat tartalmazó anyag antioxidáns hatással.

Miért fontosak a sárga karotinoidokat tartalmazó összetevők (lutein és zeaxanthin) a szem számára?

A lutein és a zeaxanthin olyan fényre érzékeny makula pigmentek, melyek születéstől fogva megtalálhatóak az emberi szemben. Képesek elnyelni a felesleges kék fényt, valamint az UV fényt, ezáltal akadályozva a szem makula károsodását. Azonban a kor előrehaladtával a lutein és a zeaxanthin szintje csökken a szemben. Mivel szervezetünk nem képes ezeket termelni, ezért szükség van a pótlásukra megfelelő étrenddel vagy étrend-kiegészítőkkel. A TIENS Vision kiváló formulája nagy mennyiségben tartalmazza ezt a két pigmentet.

A TIENS Vision tartalmaz egyéb olyan természetes és tápláló összetevőt, mely fontos a szem számára?

Természetes összetevőként a TIENS Vision tartalmaz goji bogyó kivonatot (kínaiul: 枸杞), fekete áfonya kivonatot (kínaiul: 欧洲越橘) és bársonyvirág kivonatot (kínaiul: 万寿菊). A Fekete áfonya kivonat gazdag antocianinokban, a bársonyvirág pedig luteinben, mely támogatja és fenntartja a normál látást és látásélességet. A goji bogyó pedig a leggazdagabb zeaxanthin tartalmazó összetevő. A TIENS Vision továbbá tartalmaz E- és B2-vitamint, valamint cinket, szelént és rezet. Hozzájárulnak a normál látás fenntartásához, valamint védelmet nyújtanak a szem makula számára az oxidatív stressz káros hatásai ellen.

Van a TIENS Vision-nek egyéb, egészséget támogató, tulajdonsága a szem védelmén kívül?

A lutein és a zeaxanthin antioxidáns hatással rendelkezik, amely fontos a szervezet számára. A TIENS Vision egyéb fontos pigmentek, és természetes antioxidánsokat is tartalmaz, mint például a fekete áfonyában található természetes flavonoidok, a bársonyvirágban található béta-karotin, a goji bogyóban található poliszacharidok, valamint E- és B2-vitaminok, ásványi anyagok: cink, réz és szelén. Ezek mind olyan összetevők, amelyek védelmet nyújtanak a szabad gyökök káros hatásai ellen a szervezetben. A szabad gyökök olyan instabil molekulák, melyek sejtromboló hatásúak és számos betegség kialakulásában játszanak szerepet.

A TIENS Vision formulája kapcsolódik valamilyen módon a hagyományos kínai medicinához?

A goji bogyó, mint kiváló látásjavító összetevő ismeretes a hagyományos kínai medicinában. A kínai medicina szakértői szerint a goji bogyó a máj és a vese csatornájára is hatással van. A legfőbb jótékony hatása, a máj és a vese táplálása, mely által javítja a szem funkciókat is. A kínai medicinában a máj szoros kapcsolatban áll a szemmel, a felfelé szálló csatornái kapcsolódnak a szemhez.

Miért állítja a TIENS, hogy a TIENS Vision jobb a piacon lévő hasonló termékeknél?

A TIENS Vision összetevői széles spektrumon nyújtanak védelmet a szem számára és egyben megoldást számos, a szemmel kapcsolatos problémára. Nevezhetjük a hagyományos kínai medicina és a nyugati tudományok fúziójának is. Valószínűleg, a jelenleg piacon lévő étrend-kiegészítőket tekintve, a leggazdagabb összetevőket tartalmazza, ezáltal pedig a legteljesebb védelmet nyújtja a szem számára.

Milyen hosszú távú eredményeket várhatok a TIENS Vision-től?

Az eredmény függ a fogyasztó személyétől, a szemprobléma jellegétől és mértékétől, valamint egyéb tényezőktől is. Azonban a visszajelzések alapján elmondható, hogy enyhíti a fényérzékenység tüneteit, pozitívan befolyásolja a kontrasztérzékenységet, a szín és a finom részletek érzékelését, javíthatja az éjszakai látást és a látásélességet. Megelőzheti az olyan korral járó szemproblémák kialakulását, mint például a makula degeneráció (AMD).

Kiknek ajánljuk a TIENS Visiont?

A TIENS Vision ajánlott azoknak:
• Akik szeretnék megóvni látásukat és csökkenteni a szemfáradtság tüneteit
• Akik szeretnék megelőzni az időskori látásromlást
• Akik olyan kellemetlen tüneteket tapasztalnak, mint a szem kipirosodása, vagy szemszárazság
• Akik sokat ülnek TV vagy számítógép előtt
• Akik sokat/folyamatosan olvasnak és könnyen elfárad a szemük

Van valamilyen ellenjavallat a TIENS Vision használatával kapcsolatban?

A TIENS Vision fogyasztása nem ajánlott terhes vagy szoptatós anyák részére, valamint olyan személyek számára, akik bármelyik összetevőre allergiások. Antikoaguláns szedése, cukorbetegség vagy magas vérnyomás kezelésére szedett gyógyszerek mellett javasolt a kezelőorvossal konzultálni a TIENS Vision használata előtt.

Hogyan és milyen napi mennyiségben használjam a TIENS Visiont?

Napi javasolt adag: 1 tabletta, étkezés után egy teljes pohár vízzel bevéve. Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget!

Mennyi ideig fogyaszthatom a TIENS Visiont? Van valamilyen mellékhatása rendszeres használat esetén?

Amennyiben szeretné fenntartani a szem egészségét és a makula pigment megfelelő szintjét, bármilyen ideig fogyaszthatja a TIENS Visiont. Ha megszakítja a fogyasztást, akkor a makula pigment lutein és zeaxanthin szintje visszaáll a kiindulási alapra. Mivel a TIENS Vision természetes, biztonságos és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, a napi adag betartása mellett mellékhatásokkal nem kell számolnia.

Mennyi a TIENS Vision eltarthatósági ideje és milyen körülmények között ajánlott a tárolása?

A TIENS Vision szavatossági ideje a gyártástól számítva 4 év. Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó!

Mennyi tablettát tartalmaz egy doboz és mennyi ideig elegendő a javasolt napi adag fogyasztásával?

A doboz 30 db tablettát tartalmaz (30*650mg), mely 19,5g. Ez a mennyiség egy hónapig elegendő.

Kiszerelés:     30 db. tabletta.
Pontérték:      35 PV
Törzsvásárlói ár:   12 425,- Ft
Fogyasztói ár:       15 530,- Ft

 Vásároljon termékeinkből törzsvásárlói áron! >>>>>>>

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 

 

 


 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók