TIENS termékkategóriák

A termékeknek a következők a sajátosságai:

 • Kényelmes a használatuk,
 • Exkluzívak, mert nincs a világon hozzájuk hasonló termék.
 • Nincs mellékhatásuk, - prolongált a hatásuk.
 • Nem tartalmaznak hormonokat, serkentőket és tartósítószereket.
 • Több hónapig fennáll a kúra bejezése után.
 • Fito-, és homeopátiai szerekkel jól kombinálhatóak
 • Kombinálhatóak a gyógyszerészeti készítményekkel is.
 • Több funkciójúak, ugyanakkor szelektívek.
 • Nincs náluk meg a veszélye a felhalmozásnak és a hozzászokásnak.
 • Helyreállítják a szervezet sérült energiáit.
 • Normális sav-lúg egyensúllyal rendelkeznek (pH=7,0- 7,4).
 • Megszüntetik a szervezet elsavasodását.
 • A termékek többsége rákmegelőző hatású.
 • Tiens exkluzív kalciuma, (A kalcium könnyen szívódik fel, (95-98%-ban)

A Tiens termékeket összességében 6 csoportra oszthatjuk fel összetételük, funkcionalitásuk, hatékonyságuk szerint:

 • Stabil és kiegyensúlyozott étrendet biztosító készítmények,
 • A szervezetet tisztító termékek, amelyek eltávolítják a szervezetből a mérgező anyagokat.
 • Immunrendszert szabályozó készítmények, amelyek a szervezet természetes funkcióit helyreállítják
 • Egészségvédő készülékek, (a Tiens cég által kifejlesztett készülékek vezető szerepet vívtak ki a hasonló készülékek között a világpiacon.)
 • Kozmetikumok, (egyedülálló, bőrön át történő felszívódás technológiája)
 • Női Intimbetét, (kényelmes, fertőzést gátló betét)

Miért van szüksége szervezetünknek étrendkiegészítőkre? Az alábbi rövid videóból megtudhatja:


TIENS Banting növényi tabletta

Banting növényi tabletta leírása

A szervezet méregtelenítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a különböző diéták és fogyókúrák eredményesek legyenek. Kifejlesztésénél ügyeltek arra, hogy a szervezet számára elegendő tápanyagot tartalmazzon, így az nem „éhezik” a kúrák alatt. Étkezés előtt kell megrágva elfogyasztani, így okoz egy kis teltségérzetet, csillapíthatja a falánksági rohamot. Összetételének köszönhetően nem csak a fogyásban segíti a szervezetet, hanem jótékonyan hat az emésztőrendszerre, az érrendszerre, a keringésre, és a kiválasztó szervrendszerre. Ha belülről tisztának érezzük magunkat, akkor közérzetünk is jobb, aktívabbak és fiatalosabbnak érezzhetjük magunkat.

TIENS Tianshi teakeverék

Tianshi teakeverék leírása

A kínaiak figyelmének középpontjában mindig is az egészség megőrzése állt. Természetszerűleg minden, ami segíti a chi akadálytalan keringését és feloldja a blokkokat, felpezsdíti és relaxálja, azaz segíti a szervezetünket az egészségünk megőrzésében. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy napi 3-4 csésze jó minőségű tea elfogyasztása megvéd a betegségektől. A Tianshi teakeverék jó minőségű és élénkítő teák közé tartozik. A Tianshi teakeverék képes a szervezet természetes méregtelenítési funkcióit jótékonyan befolyásolni. A méregtelenítés az egészségünk alapja, melyre, ha nem fordítunk kellő figyelmet, mi magunk okozhatjuk betegségeink táptalaját.

TIENS teakeverék

Tiens teakeverék leírása

A zöld teát évezredek óta a keletiek egészség megörzés fenntartásra és gyógyítás céljából is fogyasztják. A legkülönbözőbb panaszok kezelésére, valamint a szervezetünk méregtelenítő mechanizmusát is jótékonyan befolyásolja a zöldtea. A legújabb hongkongi tudományos vizsgálatok szerint a zöld tea a csontok erősítésére is alkalmas. A zöld teát rendszeres fogyasztók több krónikus betegség kialakulását megelőzhetik, csökkenthetik.

TÜSI Harmonizáló készülék

gyógyszer mellékhatása

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint: a gyógyszerek mellékhatásai miatt bekövetkezett halálesetek a 4. helyre kerültek. Pedig néhány évvel ezelőtt a 10. helyen voltak.
Az ép gondolkodású emberek nem szeretnének gyógyszer függővé válni, ezért alternatív megoldásokat keresnek. Manapság mindenki számára fontos a saját egészségéről gondoskodni.

TIENS Dupla cellulóz tabletta

Dupla cellulóz tabletta leírása

A Dupla-cellulóz tabletta nagy hatékonysággal segíti szervezetünket a tisztító kúrák alatt és jótékonyan befolyásolja a méregtelenítési folyamatokat. Fokozza a bélrendszerünk munkáját, és erősíti az immunrendszerünket. Ahhoz, hogy helyre rázzuk, az egészségünket végeznünk kell egy alapos tisztító kúrát, és ehhez alap a Dupla-cellulóz tabletta. Az étkezésekből hiányzó rostok elengedhetetlen természetes tisztítói a bélrendszerünknek. A rost feltétlenül szükséges a szervezet számára, fontos szerepet játszik az emésztő rendszer egészségének a megóvásában, és jó hatással van minden emésztési zavarra. A jótékony baktériumok, kiegyensúlyozott étrend esetén kellő étkezési rost bevitelével megtalálhatók a bélrendszerben. A Tiens megalkotott egy nagyon egyszerű módszert a kellő mennyiségű rost bevitelére, ezzel biztosítva a napi szükséges mennyiséget a szervezet számára. A Dupla-cellulóz tabletta kétféle, oldódó és nem oldódó cellulózt tartalmaz, melyek tisztítanak, és telítettség érzetet keltenek. A tisztított bélfalon a mikroelemek felszívódása is hatékonyabb.

TIENS Chitosan kapszula

Chitosan kapszula leírása

A Chitosan az egyik legfelkapottabb étrend kiegészítő. A csodálatos súlycsökkentőként emlegetett anyag egyfajta zsíritatós-ként viselkedik, felszívva a zsírokat mielőtt azok elraktározódnának a sejtekben. A Chitosan egy a természetben előforduló anyag, mely hasonlít azokhoz a kemikáliákhoz, melyek a növényekben rostos anyagot képeznek és nevük cellulóz. Ugyanakkor nem hasonlít a növényi rostokhoz, mert a Chitosan egy mágneshez hasonlóan dolgozik, azaz kiemelkedő képességgel rendelkezik ahhoz, hogy lekösse a zsírt és mintegy egy szivacs működjön az emésztő rendszerben. Fő összetevője a hialuron-sav, ami megtalálható, a sejtek falában, a szem üvegtestében, a kötőszövetben és a sejt közötti állományban. A Chitosan azon része mely nem bomlik el, és nem kerül a vérbe, a belek nedvességével egy gél masszát képezve tisztítja le a bélfalat. Belsőleg, külsőleg és helyileg egyaránt alkalmazható, azaz közvetlenül a sebbe szórható! (Vérzéscsillapító és gyulladás csökkentő hatása van!)

TIENS Banting növényi por

Banting növényi por leírása

A Banting növényi por is az egészséges fogyást hivatott fokozni. A szervezet természetes méregtelenítési folyamatára élénkítő hatást fejt ki. A Banting növényi por pozitív hatása nem csak a súlycsökkenésben mutatkozik meg, hanem a kedélyállapotban, a bőr textúráján, és még számos más jótékony hatást eredményez. Az elv, mely szerint a kúrák alatt is biztosítsuk a szervezet számára megfelelő mennyiségben az egészséges működéséhez a tápanyagokat, vitaminokat és nyomelemeket. Minden összetevője a bélrendszert, az érrendszert, és kiválasztó rendszert tisztítja, és regenerálja. Erősítik az immunrendszert. Méregtelenítő hatása, hogy a környezetkárosítókat, méreganyagokat, nehézfémeket is segít kitisztítani a szervezetből.

TIENS Chi energiagép

Chi gép leírása

Az emberi szervezet, mint egy inga, folyamatos „lökést” igényel, vagyis a szimpatikus idegrendszer serkentését, amely a test funkciói számára szinkronizáló impulzusokkal szolgál. Ilyenkor a legjobb az oxigénellátás. Ez az alapötlete a Chi energiagép megalkotásának, amely egy kényelmes és használatban egyszerű egészségmegőrző készülék. Rendszeres használata ugyanazt a hatást eredményezi, mint a fizikai gyakorlatok, vagy 15 km-nyi futás.

Alakformáló masszázsöv

Alakformáló masszázsöv leírás

Az alakformáló öv egy megelőző készülék, használatával a has körmérete csökkenthető, a hát izmok átmozgathatóak. Az öv használata közben méregtelenítheti szervezetét és közben kellemesen felfrissítheti fáradt izmait. Ez a készülék egy mikrocomputer-vezérléses technológiával működik, melyben három funkció van egyesítve, a vibrációs masszázs, a hőkezelés és a mágneses. Az üzemmódot és a vibráció sebességét külön-külön is be lehet állítani, így teljesen egyénre szabható a használata. A készülék két méretben kapható.

TIENS Gyümölcs- és zöldségtisztító gép

 

Amit adunk a földnek és az állatoknak, azt kapjuk vissza.

Biztos Ön abban, hogy a húst, amit fogyaszt, az nem tartalmaz antibiotikumokat, illetve hormonokat?

Biztos Ön abban, hogy azokat a gyümölcsöket, amit fogyaszt, nem tartalmaz vegyszereket?

Biztos Ön abban, hogy a víz, amit fogyaszt, nem tartalmaz nehéz fémeket és más vegyszereket?

Tudja, hogy az emberi test több mint 70%-a vízből áll? Ezért az egészség szempontjából nem mindegy, hogy milyen vizet (folyadékot) viszünk be a szervezetünkbe?

Hogyan védjük meg a családunkat a mindennapi káros dolgoktól, amelyek befolyásolják az egészségünket?


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók