TIENS teakeverék

Az ősi kínai császári receptúrákhoz tartozó készítmény Tiens teakverék összetevőinek köszönhetően, mint pl. a zöld tea és a lótuszlevél egy kellemes ízű élénkítő hatású teát fogyaszthatunk el.

Tiens teakeverék leírása

A zöld teát évezredek óta a keletiek egészség megörzés fenntartásra és gyógyítás céljából is fogyasztják. A legkülönbözőbb panaszok kezelésére, valamint a szervezetünk méregtelenítő mechanizmusát is jótékonyan befolyásolja a zöldtea. A legújabb hongkongi tudományos vizsgálatok szerint a zöld tea a csontok erősítésére is alkalmas. A zöld teát rendszeres fogyasztók több krónikus betegség kialakulását megelőzhetik, csökkenthetik.

A tea aktív összetevője a teofillin és a  koffein, ez egy természetes vegyületek, elsősorban a szívrendszer és a vizeletkiválasztó folyamatokban vesznek részt. Megtalálunk még benne aktív flavonoidot, ennek a kedvező hatását már az ókorban is ismerték : fájdalomcsillapításra, emésztési problémákra, immunrendszer erősítésére, méregtelenítésre, és az élettartam hosszabbítást remélték tőle. A zöldteához hozzáadtak még  olyan jótékony hatású gyógynövényeket, melyek külön-külön is megállják a helyüket az egészségmegőrzés világában, viszont az előbb említett módon, több gyógyhatású növény keverékeként megszületett a csodálatos Tiens teakeverék.

Tiens teakeverék jellemzői

 • Belsőleg: A Tiens teákeveréket egész nap lehet fogyasztani, de legkésőbb 18 óráig, mert erős élénkítő hatása van, és ezért nem ajánlott az esti órákban már. A teát nem szükséges ízesíteni. Fogyasztása után 20-30 perccel álmosság vehet rajtunk erőt, ilyenkor próbáljunk  egy kicsit pihenni. A tea filterhez a vízzet 80 C-ra, melegítjük fel  majd fogyasztás előtt lefedve „pihentetjük” 10-15 percig.
 • Helyi és külső alkalmazási javaslat: Ha a tea filtert kiszárítjuk, majd kevés vízzel újra forrázzuk, arc tonikot és pakolást készíthetünk belőle, amelyet már langyos állapotában vihetünk fel az arcra. Az arcpakolást 10-15 perc után mossuk le. Hetente 1-2 alkalommal ismételhetjük. Jégkockát készítve belőle, nyáron frissíthetjük vele naponta az arcunkat. A főzetet használhatjuk még gyulladás gátló borogatásként. A csecsemők bőrén olykor megjelenő meleg kiütés is kezelhető, ha megfürdetjük a babát az előbb ismertetett eljárás útján előállított főzettel. A teát jótékonyan hat az érrendszerre.
 • Kiváló antioxidáns hatású.
 • Frissíti és élénkíti a szervezetet.
 • Elősegítheti a szervezet saját méregtelenítő folyamatait.
 • Összetételének köszönhetően fertőtlenítő és lázcsillapítóként is alkalmazható.
 • Az ősi kínai császári receptúrákhoz csak a Kínai Tudományos Akadémia fér hozzá, melyek esetenként több, mint 5000 éves császárok és gyógyítóik által használt receptek, eljárások és egyéb információk gyűjteménye. Ezek a receptúrák nagyon hasznosak lehetnek a számunkra hiszen alkalmasak az egészségünk fenntartására, betegségek gyógyítására, tünetek kezelésére és betegségek megelőzésére is.
 • Mr. Li Jinyuan egy 800 éves orvosdinasztia leszármazottja, aki
  hozzáfér ezekhez a császári receptekhez. Létrehozta a TIENS
  vállalatcsoportot és szövetkezett a Kínai Tudományos Akadémiával, így a TIENS-nek birtokában vannak az ősi kínai császári receptúrákat tartalmazó könyvek, írások és tekercsek.
 • Az ősi kínai császári receptúrák már sok esetben bizonyítottak.
 • Az ősi császári receptúrákat a császárok is folyamatosan úgy
  alkalmazták, hogy a gyógyítóikkal (ősi receptúrák ismerői) folyamatos
  kapcsolatot tartottak.

Tiens teakeverék fő összetevői

 • Zöld tea
 • Ötlevelű gynostemma
 • Lótuszlevél
 • Szenna mag
 • Tarkavirágú keserűfű

A fenti összetevők egyik legértékesebb növénye az ötlevelű gynostemma.

A halhatatlanság gyógynövénye.

 Olvasson róla bővebben >>>>>>>

Tiens teakeverék adagolása

A kúra kezdetekor javasoljuk, a tea filter felbontását s a következőekben leírt adagolás betartását. Ily módon segíthetjük szervezetünket, hogy könnyebben hozzászokjon a leszűrt ázat jótékony hatásaihoz. Este nem ajánljuk a fogyasztását élénkítő hatása miatt.

1.-hét: 1 tasakot 1 pohár vízzel kell leforrázni
2.-hét: 1 tasakot 1 l vízzel
3.-hét: 1 tasakot 1 l vízzel
4.-héttől: (a filtert felbontatlanul) 2-3 dl vízzel, naponta 2-3 alkalommal ugyanaz a filter forrázható és fogyasztható

 

Kiszerelés: 40 db. filter
Pontérték: 13.95 PV
Törzsvásárlói ár:  
Fogyasztói ár: 6 375,- Ft

 

Tiens ÁRLISTA

-Tiens AKCIÓK

Szervezetünk csodákra képes, csak meg kell tanulnunk, hogyan segítsünk neki az önregeneráló képességét helyreállítani!

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 

----------------------

 Miért válasszam a Tiens termékeit?

 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók