TIENS távoli infravörös ágynemű sorozat

A távoli infravörös ágynemű egy teljesen új típusú, multifunkcionális ágynemű, amely tudományos alapokra épül, egészséges, és teljes megújulást nyújt a szervezetnek: javítja az alvás körülményeit, energiával tölti fel, valamint helyreállítja a test kipihent, egészséges és tökéletes állapotát.

Az ágynemű lényegében egy új típusú, csúcstechnológiával előállított, multifunkcionális rostanyag. Fő alkotóeleme egy távoli infravörös, negatív töltésű ionokból és makromolekulákból álló alapanyag, amely különleges, jótékony hatást gyakorol az egészségre.

Korunk XXI. századában az egészségmegőrzés terén folytatott kutatások fő ambíciója olyan termékek fejlesztése, amelyek segítséget nyújtanak a betegségek megelőzésében. A mi felelősségünk, hogy megkíméljük az embereket a betegségek okozta fájdalomtól és szenvedéstől. A távoli infravörös ágynemű egy teljesen új típusú, multifunkcionális ágynemű, amely tudományos alapokra épül, egészséges, és teljes megújulást nyújt a szervezetnek: javítja az alvás körülményeit, energiával tölti fel, valamint helyreállítja a test kipihent, egészséges és tökéletes állapotát.

A távoli infravörös ágynemű tudományos alapjai

A távoli infravörös ágynemű a hálószobai textilek és felszerelések új generációját képviseli. Kifejlesztése három világhírű kutatási intézmény együttműködésének köszönhető: a Japan JES Genetikai Kutatóintézet, a Tianjin Műszaki egyetem Funkcionális Kutatóintézete és a Tianjin Tianshi Vállalat vett részt a munkálatokban. Az ágynemű lényegében egy új típusú, csúcstechnológiával előállított, multifunkcionális rostanyag. Fő alkotóeleme egy távoli infravörös, negatív töltésű ionokból és makromolekulákból álló alapanyag, amely különleges, jótékony hatást gyakorol az egészségre.

Szabadalmi bizonyítvány

A távoli infravörös ágynemű rendelkezik az egészségmegőrző termékek számára kiállított azonosító bizonyítvánnyal és a nemzeti szabadalmi engedéllyel: ZL98103486.6. Nemzetközi Besorolás: D06M11/36.

A Tiens távoli infravörös ágynemű funkciói:

Foton energia

A foton energia hullámokból keletkező elektromágneses mező. E hullámoknak hossza megközelíti azokét, amelyeket az emberi test életenergiája bocsát ki. Ez az energia képes átjárni a testet, miközben szabályosan stimulálja bizonyos pontjait, serkenti az anyagcsere folyamatokat, támogatja az immunrendszert, és biztosítja a nyugodt alvásban fontos szerepet játszó egészséges cirkadián ritmust.

Távoli infravörös energia

A távoli infravörös energia serkenti a vérkeringést (A Kínai Orvostudományi Kutatóintézet vizsgálatai bizonyították: a mikrokeringés 95%-kal javult 20 perc eltelte után.) azáltal, hogy az ágynemű 8-15 mikronnyi távoli infravörös sugarat bocsát ki. Ezáltal javítja az egész test vér és oxigén ellátását.

Negatív töltésű ionok

A rostokba vegyített toromalin nevű anyag negatív töltésű ionokat termel a fej körül, amelyek a bőrön és a légzőszerveken keresztül behatolnak a vérbe, szabályozzák az agy funkcióit, javítják az agy és a szív vérellátását, csökkentik a fáradságot, megtisztítják a levegőt a test környezetében és megelőzik egyes betegségek kialakulását.

A Tiens távoli infravörös ágynemű jellemzői:

Puha és kényelmes

A távoli infravörös ágynemű multifunkcionális alapanyagai puhák és kényelmesek, felületük selymes tapintású, valamint izzadás gátló és szagtalanító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Tiszta és higiénikus

A hagyományos ágyneműk tisztítása és szárítása nem könnyű feladat, továbbá vonzzák a baktériumokat és az atkákat is. A távoli infravörös ágynemű belső töltőanyaga multifunkcionális rostokból épül fel. Ezeknek a rostoknak a baktériumtaszító hatása a Nemzeti Biológiai Vizsgálati Központ eredményei szerint több mint 99,97%-os. Ugyanakkor az ágynemű könnyen kezelhető, használata kényelmes és higiénikusan tisztítható.

Divatos tervezés

A múltban piacra került egészségmegőrző ágyneműk nagy hangsúlyt fektettek az egészségre, ugyanakkor színűk és anyaguk nem illett a hálószoba berendezéséhez. Ezúttal a távoli infravörös ágynemű sorozat nem csupán a multifunkcionális egészségmegőrzés jótékony hatásait biztosítja, hanem finom, kényelmes és gyönyörű és divatos színekben pompázó textilanyagok széles választékát is kínálja, ezáltal megfelelve a divat követelményeinek.

Jótékony hatást gyakorol többek között az álmatlanságra, a magas vérnyomásra, az agy érelmeszesedésre, a krónikus gyomorhurutra, a krónikus hörgőhurutra, a reumás ízületi gyulladásra, nyaki, váll-, derék-, hát- és lábfájdalmakra, a bőrbetegségekre és a hidegrázásra.

Azoknak, akik teljesen egészségesek.

Egészségmegőrző tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a fáradékonyságot, növeli az energiaszintet, táplálja a bőr szöveteit.

A távoli infravörös ágynemű vizsgálati eredményeinek elismerése

A Kínai Tudományos Vizsgálati Központ és a Nemzeti Biológiai Vizsgálati Központ igazolt mérései szerint a multi-funkcionális rostanyag és a távoli infravörös sugarak foton energia kibocsátása 92 %, a baktériumtaszító hatás szintje több mint 90 %, és a termelt negatív töltésű ionok száma 2000 db/cm3.

A távoli infravörös ágynemű sorozat típusainak neve és mérete (cm)

Kétféle méretben kaphatóak:

Matracvédő: 200x105 cm és 200x150 cm

Kiszerélés: 200x105
Pontérték: 203 PV
Törzsvásárlói ár: 69 020,- Ft
Fogyasztói ár: 86 275,- Ft

Kiszerélés: 200x150
Pontérték: 279 PV
Törzsvásárlói ár: 94 860,- Ft
Fogyasztói ár: 118 575,- Ft

Tiens ÁRLISTA

Tiens AKCIÓK

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók