A TIENS segítő keze

„Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.”

nyirbatorbol

Haklik Lászlóné Erika 5*-os tanácsadó vagyok Nyírbátorból. Dajkaként dolgozok.

„Sajnos”, hogy egészségügyi problémám miatt kellett megismerkednem ezekkel a nagyszerű termékekkel, - hiszen ez kaja! – érdekes volt számomra hallani először Megyeriné Gulyás Erzsébet szájából, amit Somogyi Ferenc is megerősített: „ Éheznek a sejtek!” Gondoltam ez lehet az én problémám is? Évekkel ezelőtt hepatitisz B-vel 3-4000-es értékkel kerültem kórházba. Nem sárgultam be, így nehezebben jöttek rá az orvosok. Majd fél évig voltam táppénzen utána egy évig nagyon erős diétát betartva sikerült meggyógyulnom. Sajnos a munkahelyi összevonások. átszervezések, bizonytalan napok megkeserítették a napjaimat.

 A legkedvesebb munkatársaimtól és egy nagyszerű csoporttól kellett búcsút intenem, ami már a májamnak is sok volt és újból jelentkeztek a tünetek. Évente jártam vérvételre, így tisztában voltam az állapotommal. A körzeti orvosom gyógyszert nem írt fel. Azt mondta, hogy menjek a drogériába vagy valamilyen alternatív gyógymódot keressek.
Ekkor jutott eszembe, hogy 2006-ban a mi óvodánkban Erzsike és Feri tartottak valamilyen táplálék kiegészítőről előadást, tehát lázas keresésben kezdtem, ugyanis minden címet, telefonszámot elrakok. Megbeszéltünk egy találkozót. Mondanom sem kell a tenyérdiagnosztikán található összes pontot „kiütöttem” . Félig elégedettséggel, félig sírógörccsel küszködve mentem haza, de már akkor bevásároltam a termékekből.
Erzsike ebben nagyszerűen segített, javasolt nekem Szellemi Kalciumot, Cinket, Cordyseps, Antilipid tea, Chitosan. A „kajákat” hajszálpontosan, időben bevettem. Láss csodát: 2. és 3. hónapban az összes fájdalmam, kínom megszűnt. „Ez az ez kell nekem!” – gondoltam ekkor- „Most már jöhet a férjem.” Először nagyon csodálkozott, hogy mi fog ebből kisülni. De a nálunk tartott előadás után már ő is bele látott a dolgokba és fogyasztója lett a termékeknek. Prosztata problémáira Ganodermát, Cinket, Anilipid teát szedve még a horkolása is megszűnt.

Ismerőseim sodortak bele a Tiens életébe, hogy én is ott legyek az előadásokon. Kezdtem ráérezni, hogy ez egy testhez álló feladat számomra. Hiszen egyik gyerekkori álmom az volt, hogy gyerekeket ápoljak. Egyre jobban éreztem magamat a bőrömben és lelkesített a jó közérzetem. Erzsike és Feri töretlenül bíztattak, hogy meg tudom csinálni, ez egy nekem való feladat mert van már tapasztalatom. Erzsike hívta fel rá a figyelmemet, milyen szépen gyarapodnak a pontjaim és hogy visszavásárlásom is van. Ez még nagyobb lendületet adott és szépen lassan nőtt a csoportom létszáma is.

A marketing nem igazán érdekelt, ebben nagy segítségemre volt Megyeri Géza, aki kitartóan rajzolgatott és magyarázta mit kell tennem. Erzsikével napi szinten tartom a kapcsolatot. Jó, türelmes és lelkes tanáraim vannak, nagyon szépen köszönöm nekik.

A Tiens-ben vettem észre, hogy mennyi jó és hálás ember vesz körül, ha őszintén odafigyelünk rájuk. Jó az emberek bizalmát élvezni és érezni, hogy számítanak rám. Elértem, hogy a családom és a rokonaim fogyasszák a terméket és állandóan kérdéseikkel bombáznak. Sőt előszeretettel alkalmazom a Tiens készülékeket is,amit olyan nagyszerű előadó mint Jessica Lim mutatott be nekünk. Nagyra becsült orvosaink, akik szívvel lélekkel készülnek az előadásokra, tudásukat magyarul és érthetően közlik felénk, nem illik őket cserbe hagyni és nem ott lenni a képzéseken.

tiens vezetők

Nagyon élveztem Jessica Lim másolódás és csapatépítő tréningjét, ahol igencsak nagy létszámban jöttünk össze az ország számos pontjáról. A játék alkalmával a megyék összekeveredtek, de ennek ellenére is lelkesen, buzgón próbáltunk teljesíteni és azóta is keressük egymást a képzéseken. Sokat tanulunk és erősítjük egymást.

vidam vicces csoport

Nagy büszkeséggel töltött el, amikor novemberben férjem először elkísért Budapestre. Velünk jött újonnan belépő Veresné Zsuzsa Pócspetriből, valamint a Támár házaspár és fiuk, Nyírbátorból. Azért is volt felemelő érzés, mert ekkor vehettem át az 5*-nak járó emléklapot, kitűzőt Szobonya Olivértől.

sikeres tiens csoport

Nem is olyan régen, Debrecenben úgy mutatkoztam be, hogy én egy nagycsaládból jöttem, heten vagyunk testvérek. Egy nagy családban dolgozom, mint dajka és egy nagy családnak, csoportnak vagyok tagja, amire igenis büszke vagyok és tudom, hogy vezetőink mindent megtesznek, hogy mi is sikeresek legyünk.

 EZ A TIENS!!!!!!! KÖSZÖNET ÉRTE!

 

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók