TIENS Marketing Terv

Egyedülálló marketing terv

A Tiens Cég 20 éve létezik és már a világ legjobb MLM-cégei közé tartozik. A fejlődés ilyen gyorsaságát és a sikerek ilyen lendületét egyetlen egy MLM-cég sem tudta felmutatni a világon.

A Tiens üzletben két nagyon fontos tényező valósul meg.

Az első- az exkluzív, egyedülálló termékek. A Tiens az ősi kínai medicina értékeivel ajándékozta meg az emberiséget, nem véletlenül kapott a cég 49 aranyérmet, a WHO. Egészségügyi Világszervezetétől is.

Mivel a Tiensnek 110 országban van képviselete, ezek közül bármelyik képviseleten tud vásárolni a Tiens regisztrációs kártyájával, és építheti a Tiens - üzletet! Európa egy új piac, ezért ha Magyarországon elkezdi, később Európára is kiterjed az üzlete. Az Ön üzlete nemzetközivé fog válni!

A marketing terv fő előnyei

A linkre kattintva letöltheti a marketing tervet. >>>>>>>>>>>

A TIENS Marketing Terve egy igen sokrétű üzleti terv, mely úgy alakult ki, hogy a cég az alakulásakor létező MLM cégek marketing tervét megvizsgálva összehozott egy olyan üzleti tervet, mely a jó tulajdonságokat magában hordozza és egyesíti.

Mr. Li Jinyuan, így egy korszerű és időtálló korrekt üzleti lehetőséget hozott létre. A TIENS egyik mottója, hogy egészséget és gazdagságot mindenkinek. Az egészséget azzal is segíti, hogy mindenki számára biztosítja, hogy olcsóbban hozzájusson termékekhez és a saját vásárlásokból is visszatérítést kapjon (ez olyan, mintha olcsóbban vásárolna valaki terméket), a gazdagságot pedig az MLM rendszerű marketing terv nyújtotta üzleti lehetőséggel biztosítja azon emberek számára, akik tesznek azért, hogy jobbá és szebbé tegyék életüket.

A TIENS Marketing Terve egyedülálló, mivel a marketing tervének értelmében a visszaosztott pénz 55,5% és a cég számára, így 44,5% marad. A visszaosztott pénz mennyisége teszi olyan sikeressé a TIENS Marketing Tervét és ez által magát a TIENS vállalatot.

 

A TIENS Marketing Tervében minden terméknek pontértéke van, a továbbiakban PV (Point Value). A TIENS rendszerébe a regisztráció 10 PV, ami 3.550,- Ft és legalább 1 termék vásárlása.

1 PV értéke körülbelül a dollár + ÁFA (27%), ami most jelenleg 355 ,- Ft. A TIENS-nél nincs éves tagsági díj, a regisztráció 1 évre szól, és akkor hosszabbítja meg automatikusan a következő 1 évre, ha az 1 év alatt a saját néven legalább 1 terméket vásárol, ami  lehet 5 pv is. A TIENS regisztrációja azzal az előnnyel jár, hogy a regisztrációtól kezdve törzsvásárlói áron (nagyker. ár) jut hozzá a termékekhez, ami azt jelenti, hogy 20%-al olcsóbban kap terméket a fogyasztói árhoz képest.

 

Ebben a rendszerben csak előre lehet haladni, így bárki számára ideális lehet, nem csak azok számára, akik üzletben gondolkodnak. Azok számára, akik a jövőjüket a TIENS-re építik, üzletben gondolkodnak, azoknak szintén nagyszerű, mivel a TIENS előnyeivel több embernek szimpatikus, így nagyobb csapatot tudnak kiépíteni, ezt bizonyítja, hogy a TIENS a 20. évében, azaz idén már több mint 30 millió regisztrált taggal rendelkezik világszerte.

Igen, szeretnék ezzel a pénzkereseti lehetőséggel élni >>

További kérdései vannak?

Vegye fel velem a kapcsolatot>>>>>>>>

 Papp Aliser
Tel: 70/516-44-67
Viber és WhatsApp: 70/516-44-67

-

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók