Tiens maca kivonatú tabletták

Ez a növény évezredeken keresztül a dél-amerikai indián törzsek fő tápanyagforrása volt, a helyi lakosok az Andok varázserejű ajándékának tekintették.

Maca nagyhatású kivonatú tabletták olyan természetes termékek, amelyek a keresztvirágúak családjába tartozó maca-ból készültek. A maca különleges körülmények között nő, többségében a tengerszint feletti 4000 méteren, a perui Andok-hegységben. A helyi lakosok a maca-t már kb. 2000 éve alkalmazzák. Ez egy növényi alapú, veszélytelen és ökológiailag tiszta termék, megszünteti a fáradtságot. A történelmi feljegyzések szerint, a régi inkák nagy mennyiségben fogyasztották a maca-t csata előtt, hogy növeljék erejüket, kitartásukat.

A modern kutatások szerint a maca sok aminosavat, cinket, taurint és más természetes összetevőket tartalmaz. A tonizáló hatását tekintve a ginzengre hasonlít.

Ez a növény évezredeken keresztül a dél-amerikai indián törzsek fő tápanyagforrása volt, a helyi lakosok az Andok varázserejű ajándékának tekintették. A fiatalok abban az időben a termékenységük növelésére fogyasztották ezt a növényt. 1492-ben Kolumbusz, mint a spanyol király által finanszírozott tengeri expedíció vezetője, felfedezte Dél-Amerikát. Az Új Földről Kolumbusz a spanyol királynak ajándékba vitte a maca-t, amelyet azóta Spanyolországban királyi jelzővel illetnek.

 

Kiszerélés:  kapszula
Pontérték:  PV
Törzsvásárlói ár: - Ft
Fogyasztói ár: ,- Ft

 

 

Tiens ÁRLISTA

Tiens AKCIÓK

Szervezetünk csodákra képes, csak meg kell tanulnunk, hogyan segítsünk neki az önregeneráló képességét helyreállítani!

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók