Tiens Jacht ajándék

Kijevben átvettem a Tiens cégtől a Jacht ajándékomat.

Ez a lehetőség neked is adott!
Kezdj bele a Tiens MLM hálózatépítésbe és ne hagyd abba!

Kérlek, nézd meg ezt a két rövid videót.

 

 A Tiens cég elnöke, Li Jinyuan elnök úr személyesen gratulált nekem. Ez egy nagyon jó érzés, amikor egy milliárdos üzletember elismeri a munkámat.

A Siker kulcsa. >>>>> Tiens Marketing Terv

 -------------------------------------

2011. május 2. Kijevi sportcsarnokban.
A Tiens szeminárium mottója:

 „Megváltozunk és győzünk”

tiens ajándék kijevben

---------------

Tiens sikeres mlm hálózatépítő

----------------

tiens szeminárium kijevben

----------------

 

admin wrote on 2011, július 1 - 12:15du:

Nagyon örülünk, hogy a csapatban vagy!!!:-)

Góczi Károly (nem ellenőrzött) wrote on 2011, június 7 - 1:45du:

Az első Kijevi utam!

 Egy kisgyermek lelkesedésével és izgatottan vártam, hogy részt vehessek 2011. május 01-02.-én Kijevben Ukrajna fővárosában megrendezésre kerülő Európai Konferencián. Nyíregyházáról kolléganőmmel Kovácsné Fekete Borbálával közösen vágtunk neki a közel 24 órás vonatútnak egy 16 fős társaság tagjaként.

Április 29-én délelőtti indulásunk sem volt mindennapi, a Nyíregyházi vasútállomás peronjára elkísért bennünket szponzorunk BánszkiAndrás és felesége, akik egy nagy TIENS feliratú plakáttal és zászlókkal búcsúztattak bennünket, Debrecenből a vonaton érkező felsőbb vezetőinket, kollégákat. A közel egy napos út Kijevbe nagyszerű alkalmat teremtett a beszélgetésekre és egymás kölcsönös megismerésére.

Nagy öröm volt számomra, hogy többek között együtt tölthettem ezt az időt legfelsőbb szponzorunk Magyarország egyetlen és Európa első Aranyoroszlánjával Papp Gulnárával, aki a beszélgetéseink során számos jó tanácsot és tapasztalatot adott számomra a saját TIENS üzletem építésével kapcsolatban.

Másnap délelőtt érkeztünk meg Ukrajna fővárosának vasútállomására, ahonnan utunk a szálláshelyükre, a belvárosában található impozáns 3*-os szállodába vezetett.

Rövid felfrissülést követően, csoportosan már is felfedező útra indultunk, mivel társaságunkban többen is voltak, akik már jártak Kijevben rájuk hagyatkozva körbe jártuk és megtekintettük a szállásunk környékén található nevezetes helyeket és látványosságokat. Kissé elfáradva késő délután ellátogattunk egy „Nemzetek konyhája” elnevezésű étkező helyre ahol mindenki kedve és ízlése szerint válogathatott a sok-sok látványos étel közül. Mivel „saját tolmáccsal” rendelkeztünk Iklódi Olga és férje Lajos személyében ezért azt is megtudhattuk, hogy az esetlegesen általunk kiszemelt étel mit is takar valójában. Az ételek elfogyasztását követően a nap lezárásaként, egy esti séta alkalmával megcsodálhattuk Kijev szép és nagyon látványos éjszakai fényeit.

A másnapi ébredést követően, a szállodai svédasztalos reggelit elfogyasztva, egy bérelt kisbusszal városnéző körútra indult a kis csapatunk. A helyi idegenvezetővel sok szép látványos hely, számos nevezetesség történetét ismerhettük meg a közel 3 órás körutunk során. Itt tudtam meg azt is, hogy létezik a városban egy „Magyarok hegye” elnevezésű hely is, ahol állítólag régebben őseink éltek. Utunk végállomása a Kijevi barlangkolostor Pecserszka Lavra volt, ahol tolmácsolás mellett ismerkedhettünk meg a hely történetével, láthattuk a nagy aranyszínű hagyma formájú torony kupolákat valamint a föld alatt 16 méter mélyen üvegkoporsókban elhelyezett mumifikálódott szerzetesek kezeinek a látványa egy nagyszerű élményt jelentett legalább is számomra minden képen.

Következő napon 2011. május 01.-én elérkezett a konferencia első napja. A rendezvény lebonyolításának helyt adó Sportcsarnokba belépve nagyon jó volt látni a világ minden tájáról résztvevő több mint 10. 000 embert. Megvallom büszkeséggel töltött el az tudat, hogy én is részese vagyok annak a csoportnak, akik képviselték kicsiny kis hazánkat-Magyarországot ezen a TIENS Nemzetközi Találkozón. Az Ukrajnai kollégák mind látványban és lebonyolításban úgy vélem kitettek magukért! A rendezvény felépítése, lebonyolítása egy nagyon látványos és szórakoztató koncepció volt. Nagyon jó volt hallani a TIENS cég alapítójának Li Jinyuan úrnak a jövőre vonatkozó terveit Az elnök úr köszönetét, elismerését és tiszteletét fejezte ki minden tanácsadónak az eddig elvégzett munkáért.

Ezt követően sorra léptek a színpadra azok a vezetők, akik az elvégzett munkájuk alapján különböző elismeréseket vehettek át Soha sem fogom elfelejteni annak a tolókocsiban ülő hölgynek a mondatát, amit azt követően mondott, hogy átvette a gépkocsi utalvány elismerését. „ Mennyivel jobb lesz most a saját gépkocsim ablakából nézni a világot, mint volt az a kórház ablakából”

De az est fénypontja számomra, mint Magyarnak az volt, amikor a Yacht díj elismerésének átvételére a legfelsőbb vezetőnket Papp Gulnára Aranyoroszlánt szólították a színpadra. Igazi nagy fényáradatban pompázva most is mosolygósan /mint mindig/ érkezett Gulnára a színpadra és vehette át munkája elismerése ként megérdemelt díjatt Li Jinyuan elnök úrtól.

 A konferencia másnapján olyan vezetőktől, oroszlánoktól halhattunk előadásokat, akik nagyon sikeresek a saját TIENS üzletükben. Számos személyes tapasztalatot osztottak meg a jelenlévőkkel.

Számomra ez a Tiens konferencia,  Kijevben, a vezetőinkkel és kollégákkal eltöltött 5 nap egy nagyon nagy élmény volt. Örülök, hogy részt vettem rajta a 16 fős kis csapat tagjaként.

Számos nagyszerű embert és vezetőt ismerkedhettem meg, többek között Papp Gulnára és férje Misi, Somogyi Ferenc, Iglódi Olga és férje Lajos, Megyeri Géza és felesége Erzsike, Fabók Mihály és felesége, Gelléné Margit, Törökné Edit stb. személyében. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy látogassa a rendezvényeket, vegyen részt a legközelebbi ilyen nemzetközi összejövetelen, mert az élmény és érzés, amit ennek során szerezhet semmivel sem hasonlítható össze.

 Végezetül egy általam kedvelt idézet: Lehetetlen megnyerni a versenyt, ha nincs bátorságod odaállni a rajthoz, lehetetlen bármiben is győznöd, ha nincs bátorságod harcolni. (Rich DeVos)

Góczi Károly 4*-os Független TIENS tanácsadó

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók