TIENS FLEXI Akiknek ízületi problémáik vannak

Akiknek ízületi problémáik vannak Akik nehéz fizikai munkát végeznek és extra védelemre van szükségük az ízületeikben és az izomzatukban Akik aktív életet élnek, rendszeresen sportolnak Akik szeretnék megelőzni a korral járó ízületi merevséget és szeretnék fenntartani aktivitásukat

Ez a termék olyan klasszikus ízület-védő összetevőket tartalmaz, mint a glükózamin és a kondroitin, melyek természetes szerkezeti elemekként megtalálhatóak a kötőszövetekben, az ínszalagokban, a porcokban és az ízületi folyadékban. Mind a glükózamin, mind a kondroitin stimulálják egyéb anyagok termelődését a kötőszövet számára, melyek szükségesek az ízületek regenerálásához és az ízületek megfelelő működéséhez.

Kérdések és válaszok a Tiens Flexiről:

Ha ezek az anyagok megtalálhatóak a kötőszövetben, akkor miért fontos a pótlásuk az ízületek számára?

Kutatások szerint, a glükózamin és a kondroitin igen hatásosnak tűnik az ízületek számára, például gyulladáscsökkentő hatással bír, valamint visszaállítja a porc sűrűségét és formáját.
Fiatal korban szervezetünkben elegendő mennyiségben található glükózamin és kondroitin, azonban a kor előre haladtával, egyre kevesebb termelődik, mely kedvezőtlenül hat a porcok és az ízületek állapotára. Ezért az emberek próbálják a glükózamint és a kondroitint megfelelő étrend-kiegészítőkkel pótolni. A TIENS Flexi egy olyan komplett formula, mely nagy mennyiségben tartalmazza mindkét összetevőt.

Honnan nyerik ki a TIENS Flexiben található glükózamint? Ha allergiás vagyok a rákfélékre, akkor is biztonsággal fogyaszthatom ezt a terméket?

A glükózamin egy aminosav, mely a porcok felépítésében szerepet játszó fehérjék részét képezi. A másik része cukor. Általában cápa vagy szarvasmarha porcából nyerik ki, de leggyakrabban rákfélék páncéljából. Ha ezekre allergiás, akkor használatkor allergiás reakció léphet fel.
Az egyik legfejlettebb módszer alapján a gombák micélium falából vonják ki a glükózamint. Ez a típusú glükózamin nagyon tiszta, jól felszívódó, hatékony és biztonságos a rákfélékre allergiások számára is.

Azt olvastam a termékcímkén, hogy a TIENS Flexiben glükózamin-hidroklorid (HCl) van. Mennyivel jobb ez a glükózamin-szulfátnál?

Széleskörű klinikai tesztek igazolják a glükózamin mindkét formájának eredményességét, mivel azonban a glükózamin-hidroklorid a glükózamin legtisztább formája, ez mindenképpen előnyt jelent a szulfát formával szemben. A glükózamin- hidroklorid 25%-kal tisztább a glükózamin-szulfátnál, ezért könnyebben hasznosítható szervezetünk számára.

Mi a helyzet a kondroitinnal? Honnan származik és milyen kémiai formában van jelen a termékben? Biztonságos számomra?

A kondroitin egy hosszú láncú poliszacharid, amely ismétlődő aminocukor egységekből áll. Kémiai jellegének köszönhetően, a kondroitin erősen vonzza a vizet (vízmegkötő hatás). Ezért kiváló kenőanyag és lengéscsillapító a szervezet számára, növeli az ízületek nyomószilárdságát.
Legtöbb esetben szarvasmarha porcból és sertés szövetből vonják ki, de a cápa és hal porcból kivont kondroitin magasabb minőségű. A TIENS Flexiben használt halból származó kondroitin-szulfát található, amely tisztább, könnyebben hasznosítható a szervezet számára, mint a marhából vagy sertésből kivont kondroitin.

A TIENS Flexi hialuronsavat is tartalmaz. Mi az előnye ennek az összetevőnek és miért különleges?

A hialuronsav, vagy másnéven hialuronan, a kondroitinhoz hasonlóan, egy hosszú láncú poliszacharid, mely megtalálható a szervezetünkben.
Mivel a hialuronsav az egyik legjobb, természetben előforduló, hidrofil (vízmegkötő hatással bíró) molekula, legfontosabb szerepe szervezetünkben a víz megkötése és a mozgó testrészek, mint az ízületek és az izomzat „olajozása”. A kor előre haladtával az ízületi folyadék viszkozitása csökken. A hialuronsav segít fenntartani az ízületek „kipárnázottságát”, ezért nevezik a „test hidratálójának”.

Miből vonják ki a hialuronsavat?

A hialuronsavat természetes forrásból, a kakas taréjából nyerik, melyből enzimatikus eljárással szűrik ki. Ez a hialuronsav legkiválóbb formája, melyet testünk könnyen felismer, és teljesebb mértékben hasznosít az egyéb állati csontból származó hialuronsavval szemben.

Milyen egyéb természetes növényi, tápértékkel bíró, összetevőt tartalmaz a TIENS Flexi és az milyen hatással van az ízületekre?

A TIENS Flexi egyéb természetes, az ízületek számára hasznos összetevőket is tartalmaz. Kurkuminban gazdag kurkuma kivonatot (kínaiul: 姜黄), és ördögkarom kivonatot (kínaiul: 爪钩草), melyek fenntartják az ízületek egészségét, mobilitását és enyhítik az ízületi diszkomfortot. A kurkumin segít enyhíteni a gyulladásos tüneteket a szervezetben.
Egy másik kiváló hatású összetevő az Agaricus blazei gomba, mely béta-glükánokban gazdag. A béta-glükán támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, immunitást.

A TIENS Flexi formulái milyen kapcsolatban vannak a hagyományos kínai medicinával?

A TIENS Flexi egyik összetevője az Agaricus blazei (kínaiul: 姫松茸), mely a hagyományos kínai medicinában Nap-gombaként ismert. Ez az egyik legnépszerűbb élelmiszer a világ számos részén, például Dél-kelet Tibetben, Yunnan tartományban, Nyugat-Szecsuán tartományban, Tajvanon, Japánban és a brazíliai esőerdő területén is. Egy tanulmány szerint, az Agaricus blazeiben lévő oldódó béta-glükánok gyulladásgátló tulajdonságokkal bírnak, és jótékony lehet az ízületi gyulladások enyhítésében.

A többi összetevő milyen összefüggésben van az ázsiai gyógynövény használati hagyományokkal és mik az előnyeik?

A TIENS Flexi tartalmaz még kurkumát, vagy közismert nevén turmeriket. Élénk sárga színének köszönhetően gyakran hívják indiai sáfránynak vagy egyszerűen currynek. E növény használatának hagyományai közel 4000 évre nyúlnak vissza. Mind az ájurvédikus, mind a hagyományos kínai medicinában, a turmerik, emésztést segítő és szélhajtóként ismeretes. Több, mint 100 aktív összetevője van, például a turmerone és a kurkuminoidok.
Modern vizsgálatok kimutatták, hogy ezek a komponensek erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. A népi gyógynövény hagyományok szakértői már régóta használják a turmeriket ízületi gyulladás enyhítésére.

Mi a helyzet az ördögkarommal? Honnan jön ez a furcsa elnevezés és miért hasznos ez az összetevő az ízületek számára?

Az ördögkarom vagy más néven harpagophytum egy Dél, Dél-kelet Afrikából származó növény. A nevét a növény gyümölcsén lévő kis horognak köszönheti. A gyökere az ördögkarom legértékesebb része, melyet az esős évszak végén gyűjtenek be a hagyományok szerint. Olyan aktív vegyületekben gazdag, mint a flavonoidok, fenolsavak, harpagozid és béta-szitoszterin, mely gyulladáscsökkentő hatású. A gyógynövényeket ismerő szakemberek körében az ördögkarom, mint az ízületek, az ínszalagok, az ínak és a porc kiváló támogatójaként vált híressé.

Miért állítja a TIENS, hogy a TIENS Flexi jobb a piacon lévő hasonló termékeknél?

A TIENS Flexi formuláját úgy tervezték, hogy az ízületeket a lehető legteljesebb mértékben támogassa és megoldást nyújtson a különböző ízületi problémákra. Mondhatjuk, hogy a hagyományos kínai medicina és a nyugati tudományok fúziója testesül meg ebben a termékben. Ez az étrend-kiegészítő a leggazdagabb ízületápoló és gyulladáscsökkentő hatással bíró termék a piacon.

Kiknek ajánljuk a TIENS Flexit?

A TIENS Flexi ajánlott azoknak:
• Akiknek ízületi problémáik vannak
• Akik nehéz fizikai munkát végeznek és extra védelemre van szükségük az ízületeikben és az izomzatukban
• Akik aktív életet élnek, rendszeresen sportolnak
• Akik szeretnék megelőzni a korral járó ízületi merevséget és szeretnék fenntartani aktivitásukat

Van valamilyen ellenjavallat a TIENS Flexi használatával kapcsolatban?

A TIENS Flexi fogyasztása nem ajánlott terhes vagy szoptatós anyák részére, valamint olyan személyek számára, akik bármelyik összetevőre allergiások. Antikoaguláns szedése, valamint cukorbetegség, magas vérnyomás, epekő vagy gyomorfekély kezelésére szedett gyógyszerek mellett javasolt a kezelőorvossal konzultálni a TIENS Flexi használata előtt.

Hogyan és milyen napi mennyiségben használjam a TIENS Flexit?

Napi javasolt adag: 2 tabletta, étkezések között egy teljes pohár vízzel bevéve. Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget!

Mennyi ideig fogyaszthatom a TIENS Flexit? Van valamilyen mellékhatása rendszeres használat esetén?

Az egészséges, rugalmas és „olajozott” ízületek fenntartásához annyi ideig használhatja a TIENS Flexit, ameddig akarja. Ha megszakítja a fogyasztást, akkor az olyan ízület szerkezeti összetevők szintje, mint a glükózamin és a kondroitin, visszaáll a kiindulási alapra. Mivel a TIENS Flexi természetes, biztonságos és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, a napi adag betartása mellett mellékhatásokkal nem kell számolnia.

Mennyi a TIENS Flexi eltarthatósági ideje és milyen körülmények között ajánlott a tárolása?

A TIENS Flexi szavatossági ideje a gyártástól számítva 4 év. Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó!

Mennyi tablettát tartalmaz egy doboz és mennyi ideig elegendő a javasolt napi adag fogyasztásával?

A doboz 60 db tablettát tartalmaz (60 *700 mg), mely 42 g. Ez a mennyiség egy hónapig elegendő.

Kiszerelés:     60 db. tabletta.
Pontérték:      50 PV
Törzsvásárlói ár:   17 505,- Ft
Fogyasztói ár:       22 190,- Ft

Ajánlott a Flexi mellet, még egy időben alkalmazni a Kalcium és Cordyceps termékünket.

 Vásároljon termékeinkből törzsvásárlói áron! >>>>>>>

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 

 

 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók