TIENS Cordycafe a cordyceps – és a kávé tökéletes párosítása

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK A KÁVÉBAN Akár egy csésze kávé fogyasztása által is hozzájárulhatunk az ajánlott napi riboflavin (B2-vitamin), a pantoténsav (B5-vitamin), a mangán és kálium, valamint a niacin (B3-vitamin) és a magnézium mennyiség beviteléhez.

A cordyceps – és a kávé tökéletes párosítása

A CordyCafe-t cordyceps-szel gazdagították, mely a kávét egyedivé és értékessé emeli.
 
A Cordyceps gombát közel 1500 éve használják a hagyományos kínai medicinában. Az ősi Kínában a természetgyógyászok, a ginszenghez hasonló hatásokat tulajdonítottak. A cordyceps sinensis arról is ismert, hogy erősítheti a szervezetet, támogatja védekező rendszerét és lassíthatja az öregedési folyamatokat.

Az energiaszint növelésére is használták, valamint az állóképesség fokozására és a fáradtságérzet csökkentésére. A közelmúltban kutatások azt mutatták, hogy a cordyceps-nek számos biológiai hatása lehet. Ezek a mechnaizmusok elsősorban a cordyceps-ben található nagy mennyiségű poliszacharidnak, valamint a cordycepinnek és adenozinnak köszönhetőek, mely összetevők részt vesznek az energiaátvitel folyamataiban.
 
A cordyceps sinensis-nek antioxidáns hatását is felfedezték, mely támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét és fokozza a káros mikroorganizmusokkal szembeni ellenreakciót.
CordyCafe – kellemes közérzet, energia és életerő, mindez egy aromadús és ízletes italban!

kávé - mindannyiunk kedvence

Az illatát, ízét, elkészítését és az elkészült illatozó italt is szeretjük. Vajon az egészségre gyakorolt pozitív hatásait is ismerjük? 

ANTIOXIDÁNS VÉDELEM

A kávé számos antioxidánst tartalmaz (a nyugati étrend egyik legjobb antioxidáns forrása), melyek segítik felvenni a harcot a szabadgyökök ellen. Ilyen például a klorogénsav, mely a kávéban található, jótékony hatással rendelkező, fő antioxidáns. Ha mérsékelt menynyiségben fogyasztjuk a kávét (pl. 2 csésze naponta), azzal támogathatjuk szervezetünk belső egyensúlyának fenntartását és energikusak maradhatunk. 

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK A KÁVÉBAN 

Akár egy csésze kávé fogyasztása által is hozzájárulhatunk az ajánlott napi riboflavin (B2-vitamin), a pantoténsav (B5-vitamin), a mangán és kálium, valamint a niacin (B3-vitamin) és a magnézium mennyiség beviteléhez.

A TESTSÚLY-HARMONIZÁLÁS TÁMOGATÁSA

Tanulmányok azt mutatják, hogy a koffein képes gyorsítani az anyagcsere-folyamatokat, ezáltal támogatva a zsírégetést.

ENERGETIZÁL A NAP FOLYAMÁN

A kávé fogyasztását követő bizsergető érzést a 0,0016 hüvelyk méretű koffein kristálynak köszönhetjük. Nagyon pici, de hatékonyan energetizál! Röviddel fogyasztása után, már érezni lehet a koffein hatását.

A TELJESÍTMÉNY JAVÍTÁSA

A koffein emelheti az adrenalinszintet és felszabadíthatja a zsírsavakat a zsírszövetekből, így a szervezet képes könnyebben elégetni azokat, ami jobb fizikai teljesítményt is eredményezhet abban az esetben, ha edzés előtt fogyasztunk koffeint.

Kiszerelés:      db. tasak.
Pontérték:       PV
Törzsvásárlói ár:   ,- Ft
Fogyasztói ár:       ,- Ft


 

tiens cordycafe

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók