Tiens Capsilite kalóriaégető

Ez az anyag megemeli a testhőmérsékletet, felerősítve az úgynevezett hőtermelést a szervezetben (a sejtek energiatermelésének révén), mely felgyorsítja a kalóriaégetést. Azaz a kapszaicin egy olyan termogén összetevő, mely felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal megnövelve a zsírégetést.

Jótékony hatási:

Kapszaicin kivonat:
A kapszaicin a chili paprika aktív hatóanyaga. Újabb tanulmányok kimutatták, hogy a kapszaicin segíthet a fogyásban az étvágy csökkentése, az anyagcsere gyorsítása és a zsírsejtek kialakulásának gátlása révén. 
Ez az anyag megemeli a testhőmérsékletet, felerősítve az úgynevezett hőtermelést a szervezetben (a sejtek energiatermelésének révén), mely felgyorsítja a kalóriaégetést. Azaz a kapszaicin egy olyan termogén összetevő, mely felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal megnövelve a zsírégetést.

Egyéb jótékony hatás: csökkenti a vércukorszintet – javítja a szív egészségét – növeli a keringést – csökkenti a gyulladást
Fekete bors kivonat
A fekete bors serkenti a gyomorsav szekréciót és gyorsítja az anyagcserét. Az anyagcsere gyorsításával a szervezet gyorsabban égeti el a zsírt, mint normál körülmények között.
Tanulmányok azt mutatják, hogy az olyan fűszerek fogyasztása, mint a fekete bors gyorsíthatja az anyagcserét kb. 8%-kal. Így a szervezet gyorsabban égeti a kalóriákat, mely megmutatkozik a testsúlycsökkenésben. A Peperine továbbá segíthet a gyulladáscsökkentésben, emésztésben, fájdalomcsillapításban.

Nikotinamid:
Niacinamid (nikotinamid) a B-copmplex vitamin egyik formája. A nikotinamidnak és a nikotinsavnak azonos a vitamin „aktivitása“, azonban teljesen különbözik a farmakológiai „tulajdonsága“.
A nikotinamid biológiai folyamatokban való szerepe nagyon széles körű. Például résztvesz az energiatermelésben, a zsírsavak, koleszterin és szteroidok szintézisében, a jelátvitelben és a genom épségének megőrzésében.
A nikotinamidnak terápiás adagban nincs antihiperlipidémiás hatása és nem is okoz niacin túltengést.
A nikotinamid a nikotin savval ellentétben nem befolyásolja jelentős mértékben a lipideket, azonban kimutatták jótékony hatását 1-es típusú cukorbetegségben szenvedőknél. Egyes bőr és ízületi megbetegedéseknél (granuloma annulare and osteoarthritis) is kimutatták jótékony hatását. Valamint segítséget nyújthat különböző reumás megbetegedéseknél, skizofréniánál vagy fülzúgásnál. 
A nikotinamid antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.
A nikotinamid a niacin egy olyan formája, melyet étrend-kiegészítőként, vagy élelmiszerek dúsítására alkalmaznak. Önálló összetevőként (azonnal felszabaduló vagy lassan felszabaduló formában) is találkozhatunk vele, de akár multivitaminos termékekben is. Általában 20-100mg a napi ajánlott bevitel. Pre- és posztnatális vitaminokban/étrend-kiegészítőkben 20 mg a szokásos adag.
Száraz koffein:
Ez a koffein dehidratált, vízmentes formája. Egy vízmentes koffeint tartalmazó kapszula hatása hasonló egy pohár kávé hatásához, bár a koffeinkoncentráció különböző lehet.
Ez a koffein olyan formája, mely könnyebben felszívódik, mint a kávé. A fogyókúrázók gyakran érzik magukat lassúnak, fáradtnak, ilyenkor szükségük valamire, mely átsegíti őket ezen, és erre a koffein alkalmas választás. Ez a kalóriamentes élénkítő gyors és hatásos.

Laktóz:
A laktóz egy összetett cukor, mely leggyakrabban a tejben fordul elő, galaktóz és glükóz alkotja.
Rizsliszt:
A rizslisztet (gyakran rizspor) a rizs finomra őrlésével nyerik. Különbözik a rizs keményítőtől, melyet általában a rizs lúgos áztatásával állítanak elő.
Értékesítési érvek:

naponta 287 kalóriával többet éget el

serkenti a zsír és a szénhidrát oxidációját

csökkentheti a kalóriabevitelt

csökkenti a testtömeget

csökkenti az étvágyat

jótékonyan befolyásolja a teljesítő- és állóképességet

Használat:

1 kapszula 30 – 60 perccel testmozgás előtt VAGY 1 kapszula reggeli előtt a testmozgás nélküli napokon

vízzel bevéve

 Csomagolás:

30 kapszula / doboz (egy havi adag)

Capsilite (kalóriaégető):

Main Ingredients:
Kapszaicin kivonat
Száraz koffein
Fekete bors kivonat
Nikotinamid = Vitamin-B3
Laktóz
Rizsliszt
Hypromellose Shell = sűrítő anyag, gátolja a viszkozitást

Kínai összefüggés:
Egy Tang Meng nevű kutató feljegyzései szerint elképzelhető, hogy a fekete borsot már a Kr.e.-i 2. században is ismerték Kínában.
A 12. századra pedig már a fekete bors népszerűsége vetekedett a Kínában őshonos szecsuáni borséval (botanikailag nincs rokonság a fekete vagy fehérborssal), mely nyelvzsibbasztó, száraz termése egy bokros növénynek.
Kína Szecsuán tartománynában az emberek rengeteg csípős ételt fogyasztanak – egészségesek és magas éltkort érnek meg.

Ezt a terméket sikeresen használjuk az életmód programunkhoz.

Amit itt talál! >>>>>>

 

Kiszerélés: 30 db. kapszula
Pontérték:  39 PV
Törzsvásárlói ár:  13 260,-Ft
Fogyasztói ár:  16 575,-Ft

 

Tiens ÁRLISTA

Tiens AKCIÓK

 Szervezetünk csodákra képes, csak meg kell tanulnunk, hogyan segítsünk neki az önregeneráló képességét helyreállítani!

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

Ha kíváncsi a keleti medicina alapfilozófiájára, (titkaira), töltse le INGYENES tanulmányunkat!
A tanulmány letöltéséhez
kattintson ide..

tiens termekek


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók