Szervezet tisztítása

Belső szépség kapszula (Inner Beauty)

 

Fő összetevők: sárgarépa kivonat, cellulóz, maltodextrin, ginkgo biloba levél kivonat, tea polifenol, L-aszkorbinsav, magnézium-sztearát A Belső Szépség étrend-kiegészítő kapszula egy olyan kiváló készítmény, melynek segítségével - ahogy neve is sejteti - megőrízhetjük szervezetünk "belső szépségét".

Belső egyensúly tabletta (Inner Wellness)

Fő összetevők: alma pektin, lenmag, inulin, édeskömény, mikrokristályos cellulóz, zöld ánizs, bifidobacterium, lacto-bacillus acidophilus, szilícium-dioxid A Belső Egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működés&eacute

Kitozan plusz

Kitozan plusz

Növényi eredetű kapszula por (gombából kivont hatóanyag), ezért a vegán és vega életmódot folytató fogyasztók is szedhetik!

TIENS Zsurlós teakeverék

 TIENS Zsurlós teakeverék

A TIENS Zsurlós teakeverékben megtalálható a nagyra becsült zsurló, mely kovasav (szilícium-dioxid) tartalmáról ismert. A kovasav támogatja a kötőszövetek regenerálódását, tonizálását. 

TIENS Ginszenges zöld teakeverék

 TIENS Ginszenges zöld teakeverék 

Úgy tartják, hogy a zöld tea közvetlenül sejtjeink energetikai egyensúlyára hat, emeli szervezetünk biológia energiaszintjét (AMP) és frissítő hatású. 
 
A ginszeng gyökeret, mint általános t

TIENS Keserű narancsos teakeverék

 TIENS Keserű narancsos teakeverék 

Gondosan válogatott növények természetes kombinációja.
 
Ezen növények arról ismertek, hogy segíthetnek csökkenteni a fokozott idegességgel, az ingerlékenységgel, szorongással vagy alvászavarral járó kellemetlenségek tüneteit.

TIENS Kamilla-Borsmenta-Ánizs teakeverék

TIENS Kamilla-Borsmenta-Ánizs teakeverék 

Három olyan növény tökéletes keveréke, melyek a legaromásabbak és a legtöbb jótékony hatással rendelkeznek számunkra. 

Tiens Fruktozan szirup a jó-rossz baktérium egyensúly megteremtéséhez

Az egészséges élet alapja, az egészséges bélrendszer!

Tudományosan megálapították, hogy a bélrendszer tisztasága és az Allergia kialakulása összefüggnek!

Mennyire egészséges az Ön bélrendszere?

A bélrendszer a legnagyobb immunszervünk.
Az immunsejtek több mint 70%-a a bélnyálkahártyában található. Az bélrendszer egészsége szorosan összefügg a fizikai öregedési folyamatokkal. Rendkívüli szerepe van a bélrendszernek, hiszen ott történik a tápanyagok felszívódása és a méreganyagok eltávolítása a szervezetből.

Méregtelenítés

A mindennapok rohanó világában próbálunk helytállni minden nap. Az otthoni és munkahelyi feladatainkat, problémákat kezünkben tartani, megfelelni magunk és mások elvárásainak, és gyakran a fontossági sorrend felborul és a „mások” fontosabbak, mint mi magunk.

Kell-e méregtelenítenünk?

Vigyázat! Sokkoló képsorok!

Tisztítja az autóját, lakását még a cipőjét is.

 Tisztítsa a szervezetét is!

 

TIENS teakeverék

Tiens teakeverék leírása

A zöld teát évezredek óta a keletiek egészség megörzés fenntartásra és gyógyítás céljából is fogyasztják. A legkülönbözőbb panaszok kezelésére, valamint a szervezetünk méregtelenítő mechanizmusát is jótékonyan befolyásolja a zöldtea. A legújabb hongkongi tudományos vizsgálatok szerint a zöld tea a csontok erősítésére is alkalmas. A zöld teát rendszeres fogyasztók több krónikus betegség kialakulását megelőzhetik, csökkenthetik.


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók