Higiénia, kozmetika

Aprotie Bőrkisimító intenzív szérum

A bőr öregedését 2 fő tényező okozza. Az egyik külső, mint pl. az UV (ultraibolya) sugárzás, az aktív oxigén, a gondatlan bőrápolás, stressz, stb. A másik pedig az alacsony női- és növekedési hormonszintek, a DNS károsodása. Ez a test belső öregedése. A Bőrkisimító intenzív szérum ezen a 2 fő problémán dolgozik és nyújt megoldást a bőröregedési problémákra. A retinol (A-vitamin) hatásos a ráncok, valamint a külső tényezők okozta rugalmatlan bőr ellen. Gyors hatása, rövid idő alatt puha bőrt eredményez. 3 összetevő pedig a DNS helyreállításán és az ebből adódó bőr károsodáson dolgozik. Ez a 3 összetevő az Astaxanthin, az EGF és a tiszta EGCg olaj. A tiszta EGCg olaj egy katechin olaj, melyet a japán TIENS kozmetikai termékeiben használnak. Ezek a hatásos összetevők már két hét használat után jelentős eredményeket produkálnak.

Aprotie ránctalanító arckrém

APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém

A „nem tartalmaz tartósítószert” felirat a japán piacon kifejezett előnyt jelent. A különböző tartósítószerek és mesterséges színezékek bőrirritációt okozhatnak. Az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém pontosan ezért nem tartalmaz efféle összetevőket. Ezzel szemben olyan növényi eredetű összetevőket tartalmaz (pl. LECONOSTOC/ RADISH ROOT FERMENT FILTRATE), melyek tartósító hatásúak.

DICHO multifunkcionális tisztítókoncentrátum

 

DiCHO MULTIFUNKCIONÁLIS TISZTÍTÓSZER
A DiCHO Multifunkcionális tisztítószer egy olyan koncentrátum, melyet széles skálán tudunk tisztításra használni.
Eltávolíthatjuk számos mosható felületről a szennyeződéseket (például padló, fal, járólap, üveg felületek, műanyag, autó
belső- és külső részei, ruházat és egyéb háztartásban található
felület).
 

DICHO fehérneműtisztító koncentrátum

  DICHO FEHÉRNEMŰ TISZTÍTÓSZER

A DICHO Fehérnemű tisztítószert kimondottan a foltok eltávolítására és abaktériumok elszaporodásának megelőzésére fejlesztették ki.
A különleges formula gyengéd az anyaghoz,a bőrfelülethez, gyengéden gondoskodik az Ön és családja komfortjáról.

DICHO a TIENS cég MOSOGATÓSZER koncentrátuma

 DiCHO MOSOGATÓSZER

A DiCHO Mosogatószer magas koncentrációjú formulájának köszönhetően az edények csillogóan tiszták lesznek.
ERŐTELJES TISZTÍTÓ HATÁS
1. Az erőteljes tisztító formula hatékonyan száll szembe a zsíros szennyeződésekkel, ugyanakkor kíméletes  a bőrfelülettel és a környezettel.
2. Könnyedén eltávolítja a zsíros, rászáradt szennyeződéseket az edényekről.
3. Az erőteljes tisztító formula a rendkívüli szennyeződésekkel szemben is hatékony. Könnyen leöblíthető és nem hagy foltot.
FOLTMENTES
• Az erőteljes tisztító hatása mellett, könnyen oldódik, melynek köszönhetően foltmentesen leöblíthető az edényekről.
 

Aktív oxigén és negatív ion egészségügyi betét

A szülész- nőgyógyász orvosok szerint, az egészségügyi betét nem megfelelő használata sok esetben vezethet különböző nőgyógyászati megbetegedésekhez. A nedves környezet elősegíti a baktériumok szaporodását. Ilyen körülmények között a nők fogékonyabbak a fertőzésekre, ha nem elég körültekintőek a menstruációs periódus alatt.

TIME SHADOW - Prime U termékcsalád

Puha, lágy és sima, ezeket „várjuk el” a bőrünktől napközben. Hidratált, csillogó és rugalmas, ezeket pedig az éjszakai „követelményeink”. Legyen arcbőre ápolt és feszes, ragyogásával hazudtolja meg akár a korát is!

A Prime U számos természetes összetevőit fejlett technológia segítségével hasznosítják, melynek köszönhetően ez a termékcsalád lehetővé teszi, hogy arcbőre energiával teljen meg, felvéve a harcot az idő múlásával is.

TIENS trench parfüm

Határozottan növényi, nőies és érzéki illat. Trench a citrus illatok sziporkázását vegyíti a diszkrét vörösberkenye illatával. A szívet megdobogtatja a legtisztább rózsaillat, a hűvös zöldtea és vízililiom keveréke.A Trench illatvilágába belekeveredik a meleg ámbra, óriásfenyő, cédrusfa illata. A Trench az „un je ne sais quoi” francia elegancia megtestesítője.

A termék jelenleg nem kapható.

Összetétel:

  • Bergamot, Citrom, malabár-kardamomum
  • Vörösberkenye, Mandarin zöld tea, rózsa, vízíliliom, kókusztej, óriásfenyő, cédrusfa, ámbra

Tiens fogkrém

TIENS fogkrém fodormenta ízesítéssel.
 

A Tiens fogkrém, csak természtes alapanyagokból keszűlt.

 Xun Yukai kínai orvos a Tiens trénere előadása.
 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók