Hiánypótlás Feltöltés

Feltöltés

Szükségünk van 90 táplálék-kiegészítőre, ebből 60 ásványra, 16 vitaminra, 12 alapvető aminosavra és 3 alapvető zsírsavra.

Mind ezt, a TIENS termékei biztosítják Önnek!
   TIENS cég exkluzív terméke: az ásványok királya, a mágikus kalcium

Miért pont a kalcium?

TIENS Cordycafe a cordyceps – és a kávé tökéletes párosítása

A cordyceps – és a kávé tökéletes párosítása

A CordyCafe-t cordyceps-szel gazdagították, mely a kávét egyedivé és értékessé emeli.
 
A Cordyceps gombát közel 1500 éve használják a hagyományos kínai medicinában. Az ősi Kínában a természetgyógyászok, a ginszenghez hasonló hatásokat tulajdonítottak. A cordyceps sinensis arról is ismert, hogy erősítheti a szervezetet, támogatja védekező rendszerét és lassíthatja az öregedési folyamatokat.

TIENS Fizzy a test magnézium szintjének pótlására és fenntartására

A magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag szervezetünk egészségének és funkcióinak fenntartására, több, mint 300 biokémiai folyamatban van szerepe. Magnézium szükséges az idegrendszer és az izomzat normál működésének fenntartásához, aktívan tartja a legfontosabb izmot, a szívizmot, biztosítva az egyenletes szívverést. Kutatások azt mutatják, hogy a magnéziumnak fontos szerepe van olyan betegségek kialakulásának megelőzésében, mint a magas vérnyomás, szívproblémák, diabétesz (a vér cukorszintjének szabályozása által). A magnézium nemcsak az izomzat megfelelő működését és fittségét biztosítja, hanem hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez is.

Tiens Cink-Glükonát

Cink-Glükonát

Cink hiányában törpenövés, étvágytalanság és az immunrendszer gyengesége jelentkezhet. Súlyosabb esetekben a cink hiánya hajhulláshoz, hasmenéshez, impotenciához, férfiaknál a herék sorvadásához, valamint a szem és a bőr károsodásához vezethet.

Spirulina pure

Spirulina pure

Összetevők: spirulina alga por 60 kapszulás, 2 kapszula/nap (450 mg spirulinát tartalmaz.

Fő összetevők: Spirulina, maltodextrin, magnézium sztearát Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egészségmegőrző élelmiszerének nevezte a spirulinát. Természetes, emberi fogyasztásra alkalmas, valóságos tápanyagbomba. Fehérjékben, gamma-linolsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag. A szervezetnek mindezekre szüksége van ahhoz, hogy fenn tudja tartani működésének egyensúlyát.

TIENS Csonterő kalcium tabletta /Gai-Bao /

 TIENS Csonterő kalcium tabletta /Gai-Bao /

A termék jelenleg nem kapható!

Kimagasló felszívódás!

A kalcium a legfontosabb alapvető ásványi anyagok egyike. Kulcsfontosságú szerepet játszik számos testi folyamatban. Ez a termék a kalcium, valamint az A és D vitamin kiegyensúlyozott kombinációját alkotja.
 
Nem csupán a csontok fejlődésében játszik kulcsfontosságú szerepet. A kalcium számos testi folyamatban részt vesz. Hozzájárul, hogy a fontos tápanyagok ki és bejussanak a sejtekbe, és fontos feladata van az idegimpulzusok és izomfunkciók közvetítésében.
A kalcium még a koleszterin szint és a vérnyomás csökkentésében is segíthet.

Omega-3 kapszula halolajjal, homoktövis olajjal és E-vitaminnal

TIENS Omega-3 kapszula halolajjal, homoktövis olajjal és E-vitaminnal

Előnyei:
1. A TIENS Omega-3 kapszula egy olyan kiváló minőségű étrend-kiegészítő, melynek hatóanyagai kombinálják a halolaj, a homoktövis olaj és az E-vitamin jótékony hatásait.

TIENS Magas tápértékű kalcium

Magas tápértékű kalcium leírása

A TIENS Magas tápértékű kalcium jótékony hatású a szervezetre, mivel erőteljesen lúgosító hatású és számos vitamin hozzáadásával a tápanyaghiányos szervezet napi szükségleteit tudjuk fedezni. A Kalcium por felnőtteknek fő összetevője a kalcium, 340mg/tasak. Ezt a kalciumot a Tiens cég szabadalmaztatta. Az előállítása során egy speciális eljárásnak köszönhetően a kalcium ionizált és stabilizált formába került.

TIENS Kalcium gyermekeknek

Kalcium gyermekeknek leírása

A Kalcium por gyerekeknek fő összetevője az ionizált és stabilizált kalcium. Ezt a kalciumot a Tiens cég szabadalmaztatta. Ennek az állapotnak az előnye, hogy a szervezetbe bekerülése után 95-98%-ban is felszívódhat. Ennek köszönhetően a szervezetnek nem kell nagyobb energiát fordítani azon enzimek előállítására, melyek segítik a kalcium beépülését. Az ionizált kalcium enyhén lúgos környezetben tartja a vért. Kutatások bizonyítják, hogy a daganatos sejtek savas környezetben gyorsabban tejednek, növekednek.

TIENS Lecitin tartalmú kalcium

Lecitin tartalmú kalcium leírása

A TIENS Lecitin tartalmú kalcium kapszulája, mely a memória és az idegrendszer működését segítheti, egyúttal a szervezetre lúgosító hatással is van. Ez a készítményt az olyan időszakokban is jótékonyan hathat a szervezetünkre, amikor agyunk jelentős terhelésnek van kitéve. Legyen az egy vizsgaidőszak, vagy valamilyen funkciózavar az agyban. Jelentős hatása lehet az időskori elbutulás esetén és a szellemi frissesség hanyatlás esetén. Összetételének köszönhetően kiváló memóriajavító hatása lehet, mely nem csak a fiataloknak válhat hasznára. Hatására javulhatnak az idegsejtek közötti impulzusok, így gyorsulhat a sejtek közti információ átvitel, azaz a reflexek is élesedhetnek.


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók