Fogyókúra

Tiens Capsilite kalóriaégető

Jótékony hatási:

Kapszaicin kivonat:
A kapszaicin a chili paprika aktív hatóanyaga. Újabb tanulmányok kimutatták, hogy a kapszaicin segíthet a fogyásban az étvágy csökkentése, az anyagcsere gyorsítása és a zsírsejtek kialakulásának gátlása révén. 
Ez az anyag megemeli a testhőmérsékletet, felerősítve az úgynevezett hőtermelést a szervezetben (a sejtek energiatermelésének révén), mely felgyorsítja a kalóriaégetést. Azaz a kapszaicin egy olyan termogén összetevő, mely felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal megnövelve a zsírégetést.

Tiens Carb Blocker szénhidrát blokkoló

Jótékony hatásai:

Fehér vesebab kivonat:
A fehér vesebab igen hasznos a súlycsökkentés folyamán, hiszen megköti a szénhidrátot és a keményítőt. A fehér vesebab kivonat gátolja az alfa-amiláz emésztőenzim működését, amely fontos szerepet játszik az emésztési folyamatokban. Mint emésztőenzim, az alfa-amiláz felelős a keményítőtartalmú szénhidrátok lebontásáért, mely folyamat során a keményítőt megfelelő formátumúvá alakítja az emésztőrendszer számára.

Tiens Chitosan zsírmegkötő fogyókúrásoknak

A kitozán gátolja a zsír felszívódását a szervezetben, amennyiben használata diétával és testmozgással párosul, segíthet a súlycsökkentésben is. Kutatások kimutatták, hogy a kitozán használata nagyban hozzájárulhat a koleszterinszint csökkentéséhez normál étkezés esetén. Azt is megállapították, hogy csökkenti az artériák elvastagodásának esélyét, így csökkentve a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók