K-vitamin

A K-vitamin zsírban oldódó vitamin, másik neve a fillokinon, egy kiegészítő faktor a véralvadásnál, hiányát vérzékenység jellemzi. Az egészséges, erős fogak és csontok megőrzéséért felelős fehérjék előállításában is része van. A K-vitamint az orvosok már régóta használják, elősegíti a véralvadást, újszülötteknél megelőzi a vérzéseket. Segít az erős csontok felépítésében és hasznos lehet a csontritkulás megelőzésében és szívbetegségek ellen is véd. A D-vitaminhoz hasonlóan két fő formátumát különböztetjük meg, a K1 és a K2 vitamint. A K1 vitamint a zöld növények, a K2 vitamint a bélbaktériumok szintetizálják. K-vitamin hiánya okozhat vérzékenységet, véralvadási zavarokat, zsírfelszívódási- és/vagy májfunkciós zavarokat. Legjobb forrásaink a zöld leveles zöldség- és főzelékfélék, a káposzta, a brokkoli, a paraj, a tej- és tejtermékek, valamint a máj.

Népszerű termék


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók