Feltöltés

Tudósok szerint a kalcium hiánya legalább 147 betegség kialakulásának a körülményeit teremtheti meg.

Szükségünk van 90 táplálék-kiegészítőre, ebből 60 ásványra, 16 vitaminra, 12 alapvető aminosavra és 3 alapvető zsírsavra.

Mind ezt, a TIENS termékei biztosítják Önnek!
   TIENS cég exkluzív terméke: az ásványok királya, a mágikus kalcium

Miért pont a kalcium?

A kalcium hiánya legalább 147 betegség kialakulásának körülményeit teremti meg.

Az ionizált kalcium tartalma az ember szervezetében normális esetben 1,5-2%-ot tesz ki, ami elég sok a többi mikroelemhez képest. A kalcium az 5. helyen áll a négy legfontosabb makro elem: a szén, az oxigén, a hidrogén és a nitrogén után.

A kalcium 99%-a a csontokban raktározódik, és csak 1%-a van a vérben és a lágy szövetekben, de ez az 1% nem lehet kevesebb.

A kalciumion pont azokkal a méretekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű ki- és bejutását a sejtbe. Bejutása során a kalcium magával hoz a sejtbe egy sor tápanyagot, ugyanakkor a sejt ki tudja üríteni a salakanyagokat.

Az élelmiszereink nem ionizált kalciumot tartalmaznak, amely nagy részben kalcium-foszfáttá változik, és salakként kiürül a szervezetből. Nem elég fogyasztani a kalciumot, azt fel is kell dolgozni, ehhez viszont sok gyomorsavra van szükség.

A 60 éves ember szervezete csupán 25%-át tudja termelni annak a gyomorsav mennyiségének, amelyet 20 évesen termelt. Emiatt idővel a kalciumhiány egyre nő.

A Tiens kalciuma alkalmazásakor nincs szükség ekkora mennyiségű gyomorsavra, mert a kalcium már ionizált formában van, és pillanatok alatt felszívódik.

A sejtjeink folyamatosan energiát termelnek, ennek a folyamatnak eredményeként létrejönnek a savas maradványok és a salakok, amelyeket ki kell takarítani a szervezetből. Ha a tisztítási folyamat akadozik, akkor a szervezet elsavasodik, ami az immunrendszer gyengüléséhez, és különböző betegségek a kialakulásához vezet.

A szervezet állandóan kutat lúgtartalékok után a savas maradékok semlegesítésére, és meg is találja a csontokban és a fogakban. Emiatt, ha savanyú ételeket és italokat fogyasztunk, elhasználjuk a kalciumtartalékunkat. Az emberi szervezet ionizált kalcium napi szükséglete 800-2600 mg. Ionizált kalcium szedésével a vér pH-ját a gyengén lúgos 7,0-7,4 tartományban lehet tartani; a kalcium anyagcseréje a vérben beállítódik, ami helyreállítja a pajzsmirigy, a máj és a vese működését, így az egészséget.

A kalcium hiánya legalább 147 betegség kialakulásának körülményeit teremti meg.

A kalciumszükséglet megnövekszik az élet meghatározott időszakaiban: terhesség, szoptatás, erős növekedés, nemi érés, klimax (különösen nőknél); stresszes állapotokban; egy sor bélbetegség és az endokrin rendszer zavarai esetén (ha rossz a kalcium felszívódása); csonttöréseknél és más mozgásszervi betegségeknél. Ilyenkor kialakulhat a csontritkulás – a csontszövet ritka, törékeny és gyenge lesz.

Ez az oka, amiért a Tiens cég termelésének a kalcium sokoldalúsága lett az alapja. A más kalciumot gyártó cégekkel ellentétben a Tiens cég friss marhagerinc csontokat használ alapanyagul; a szarvasmarhák ökológiailag tiszta kínai és mongóliai területeken legelnek, így szerves, biológiailag tiszta kalciumot kapunk.

A kalcium magas felhasználódási foka (95-98%) még az által is biztosított, hogy más fontos és hasznos elemeket tartalmaz: foszfort, amely optimális arányban van jelen (1:2), vitaminokat, és más mikroelemeket.

110 országban hivatalosan forgalmazza a Tiens cég a termékeit, az Európai Unió országaiban is.

Tiens ÁRLISTA

Tiens AKCIÓK

Szervezetünk csodákra képes, csak meg kell tanulnunk, hogyan segítsünk neki az önregeneráló képességét helyreállítani!

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók