EHEC okozta járvány nélkül

EHEC okozta hemolitikus urémiás szindróma (HUS).

Német járvány: a nyers paradicsom, a fejes saláta és az uborka lehet a bűnös.

Ezt a cikket olvashatod az origo.hu/egészség oldalon.
Hát szerintem ezt komolyan kel venni!
Nagyon jó, hogy van, és már régen megvásároltam és használom a Tiens cég által forgalmazott Gyümölcs és Zöldség tisztító gépet. Nekem két darab is van belőle. Az egyiket a húsok tisztítására használom a másikat pedig a gyümölcsök fertőtlenítésére. De még nagyon sok mindenre lehet alkalmazni. Itt olvashatsz a gyümölcsmosóról.
 

Vagy nézd meg ezt a videót!

Leírom a tapasztalataimat. Például, amikor a gyümölcsöt megveszem a piacon, aztán ezzel a készülékkel lekezelem és kiteszem az asztalra, még egy hét múlva is friss, nem fonnyadt, nem rohad meg. Ezt annak az eredménye, hogy a gyümölcs felületén megtelepedett baktériumokat megöli és nincs, mi megtámadja a gyümölcsöt, és így szép friss marad. Így nincs fertőzésveszély.

Ha az origó cikkébe bele olvasunk, még Németországban sem tudják, hogy honnan ered ez a járvány, (EHEC okozta hemolitikus urémiás szindróma (HUS)
Lejjebb olvashatod az idézett cikkben, hogy már eddig körülbelül 700 megbetegedést regisztráltak, és hozzávetőlegesen 150 ember került súlyos állapotba. Hát szerintem ezt komolyan kel venni!
Én eddig is komolyan vettem azt, hogy amit megeszem ebben a világban fertőtleníteni, tisztítani kel.
Amikor a húst méregtelenítem ezzel a géppel, hát azt látni kel, hogy mennyi méreganyag jön ki belőle. A hús térfogatának a többszöröse nyúlós hab keletkezik az edényben. Egyszer ezt a habot feltekertem egy hurkapálcára és meggyújtottam gyufával és műanyag szaga volt. Hát ezt is meg ettem volna, ha nem kezelem a húst.

Részlet a cikk ből:
Rendkívül gyors ütemben terjed Németországban egy EHEC bélbaktérium okozta fertőzés. A betegek száma már meghaladja a hétszázat, közülük százötvenen életveszélyes állapotban vannak, és már négy haláleset is előfordult. Itthon az ilyen jellegű baktériumfertőzések száma még nem emelkedett meg, de a magyar hatóságok is számolnak azzal, hogy a német járvány átlépi a határokat.
Friss információk (csütörtök, 12 óra)
A német hatóságok figyelmeztették a lakosságot, hogy fordítsanak különös figyelmet a nyers paradicsom, a fejes saláta és az uborka alapos megtisztítására, különösen, ha azok Észak-Németországból származnak.                                                                                  A Robert Koch Intézet által végzett elemzések első eredményei alapján ugyanis nagy valószínűséggel ezek a zöldségek a felelősek az E. coli baktérium veszélyes típusa, az EHEC okozta járvány kitöréséért (a részleteket lásd a korábbi információknál). Lehetséges, hogy helytelen trágyázás miatt fertőződtek ezek a zöldségek.

A németországi zöldség- és gyümölcskereskedők szövetsége viszont visszautasítja a Robert Koch Intézet feltételezését. A szövetség kizárta, hogy a termelői által forgalmazott zöldségfélék lehetnek a fertőzés forrásai. Úgy vélekedett, hogy az általa megalapozatlannak tartott gyanú katasztrofális következményekkel járhat a kereskedők számára. A német parasztok szövetsége nem zárta ki, hogy a járványt nem németországi, hanem külföldről beérkezett termék okozza.                                                             Megfigyelők szerint mindez jól jelzi a kórokozóval kapcsolatos teljes tanácstalanságot, illetve bizonytalanságot.
Eddig körülbelül 700 megbetegedést regisztráltak, és hozzávetőlegesen 150 ember került súlyos állapotba az EHEC okozta hemolitikus urémiás szindróma (HUS) miatt. A legfrissebb statisztikák szerint négy haláleset hozható a fertőzéssel összefüggésbe.
Magyarországon egyelőre nem tapasztaltak a német járvánnyal összefüggő megbetegedéseket.
Szerdai információk
A május közepén kezdődött németországi járványban a fertőzöttek száma már meghaladja az ötszázat, közülük csaknem százan életveszélyes állapotban vannak. Egy idősebb nő bizonyítottan a fertőzés következtében halt meg, és valószínűleg két fiatalabb nő halálát is a veszélyes baktérium okozta.
Az Escherichia coli (E. coli) bélbaktérium egyik típusának számító EHEC-baktérium nem először ütötte fel a fejét Németországban, ám a mostani járvány minden korábbinál agresszívebb és gyorsabban terjed, ezért a hatóságok arra gyanakszanak, hogy a baktérium egy ritka típusáról vagy egy új mutációjáról van szó. Szokatlan az is, hogy míg az elmúlt években a járvány elsősorban gyermekeket sújtott, most elsősorban felnőtt nők fertőződtek meg.
Hasonló tünetekkel járó megbetegedésekről számoltak be Nagy-Britanniában is. Az Independent napilap cikke szerint egy általános iskola diákjai betegedtek meg, az esetek hátterében valószínűleg ugyanaz a baktériumtípus áll, mint Németországban.
Magyarországon nincs járvány
Óvintézkedéseket ajánlanak
A német szakemberek nagy erőkkel próbálják meghatározni a járvány forrását. A Német Belgyógyászati Társaság arra figyelmeztette a lakosságot, hogy legyen elővigyázatos a frissen vásárolt gyümölcsökkel, zöldségekkel, a legjobb, ha az elkövetkező napokban száműzi étrendjéből a nyers ételeket, a paprikát, az uborkát, illetve a gyökérzöldségeket (retket, zellert, sárgarépát, fehérrépát, céklát), de legalábbis alaposan megmossa azokat fogyasztás előtt.

 
origo.hu/egészség oldalon, követheted az eseményeket, de szerintem ne várd meg, mire kiderítik honnan jött ez a járvány, mert a járvány nem ismer országhatárokat. Én is szóltam az ismerőseimnek, akik, már megvásárolták a Tiens Gyümölcs és zöldségmosónkat, hogy folyamatosan használják.

Mely élelmiszerek lehetnek fertőzöttek?
EHEC-fertőzés egy részt állati eredetű élelmiszerek fogyasztását követően alakulhat ki, főként, ha nyersen vagy nem kellően (fel)főzve fogyasztják őket. Ilyenek például a következők:
Tej és tejtermékek (pl. sajtok)
Nyers vagy nem jól átsütött hal, vagy kérődzők húsa (szarvasmarha, juh, kecske, szarvas, őz)
Nyers kolbász, hurka
Továbbá az állatok ürülékével trágyázott zöldségek és gyümölcsök is terjeszthetik a kórokozókat. Mosatlanul vagy nyersen fogyasztva őket, el lehet kapni a fertőzést. Arra is volt már példa, hogy nem pasztörizált almalé okozta a fertőzést.
 
 A mostani fertőzés oka
A tudósok lázasan keresik a járvány forrását. Feltehetően a fertőzést az Észak-Németországból származó paradicsomok, saláták és uborkák fogyasztása okozta. A szakértők ezért azt tanácsolják, hogy senki ne egye nyersen és mosatlanul ezeket a zöldségeket.
Védekezhetünk az EHEC-fertőzéssel szemben?
Aki még több információt szeretne megtudni erről a készülékről, ezeken az oldalakon olvashat bővebben róluk.

http://www.keletimedicinatitkai.hu/tiens-gyumolcs-es-zoldsegtisztito-gep

Még bővebben: http://www.tiens.gulnara.hu/ionizator

Képekben: Itt

Mert a EHEC okozta hemolitikus urémiás szindróma nélkül, könnyebb az élet.

admin wrote on 2011, június 1 - 9:08du:

 A Megyeriné Erzsike osztotta meg velem a saját tapasztalatát.

 A hónap slágere: ZÖLDSÉG és GYÜMÖLCS TISZTÍTÓ készülék
Nem véletlenül ajánlom figyelmébe a fenti készüléket.

Saját tapasztalat:
Amióta el kezdtük használni a készüléket, nagyon megszerettük, mert:

a köhögésem szinte 0-ra redukálódott.

Más íze van a gyümölcsöknek, húsoknak.

A lakás levegője frissebb

Az oxigénnel dúsított víz jó közérzetet biztosít

Hosszú távon pénztárca kímélő

a teljesség igénye nélkül ,nagyon jó forgalom növelő, hálózat építő eszköz.

Az elmúlt hónap során a csoportunkban, min.30 készüléket vásároltak a munkatársak

Bizonyára mindenki hallott már a Németországban tomboló vírusos hasmenés járványról.
Nyilván ez a fertőzés, ha ilyen gyorsan terjed, nem fog megállni az országhatárnál.
Mi megelőzhetjük a problémát, a fenti készülék használatával.
Tulajdonságai:
-megfékezi a káros baktériumok elszaporodását (Ózont fejleszt)
-a gyümölcsökről zöldségekről eltávolítja a növényvédő szereket
- húsokban, tengeri élelmiszerekben elpusztítja a kártékony baktériumokat
-frissen tartja az ételeket,
-tisztítja a vizet, és a levegőt
- oxigenizálja a vizet

MIÉRT FONTOS OXIGÉN DÚS VIZET FOGYASZTANI?

Oxigénes víz=több energia, több vitalitás

Az ember:
Táplálék nélkül 2 hónapot
Víz nélkül 3 napot
Oxigén nélkül 3 percet képes élni

Az oxigén és víz igen fontos része az anyagcsere folyamatoknak, és az élet alap eleme.
Az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével. Ha a szervezet oxigén szintje alacsony, csökken az energia, a teljesítő képesség, ez viszont kedvez a rákos sejtek szaporodásának(tudományosan elfogadott tény) betegségek kialakulásának.
Azt hiszem ezt mindenki tudja, de még sem tesz ellene semmit.

A mai kor emberének közel egyharmada oxigén hiányos.
A megoldás a kezünkben van. Csak használni és tenni kell érte.
Az oxigén dús víz jellemzői és hatása a szervezetre.
A megivott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén, a száj, a gyomor és a bél nyálkahártyáján keresztül felszívódik, a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, az agyba, szívbe, és a májba. Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a sejtek oxigén hiányát, ezáltal csökken a stressz, a fájdalom stb.
Tudományosan bizonyított, hogy a 40mg/l feletti oxigén tartalmú víz,(egészségügyi hatás)
-oldja a fizikai és szellemi fáradságot,
-kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat
Saját tapasztalat:

Egy statisztikát szeretnék még megosztani mindenkivel, ami a HVG 2011/21 számában jelent meg. A magyarországi vezetékes,

ill .csap víz minőségéről. (Ábra)

 ivo viz problemak

Mindenkinek ajánlom, hiszen, korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző eszköze.

Ezt a TIENS Zöldség és gyümölcs tisztító készüléke maradéktalanul biztosítja számunkra.

Megyeriné Erzsike 6*-s tanácsadó

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók