Belső szépség kapszula (Inner Beauty)

Belső Szépség étrend-kiegészítő kapszula egy olyan kiváló készítmény, melynek segítségével - ahogy neve is sejteti - megőrízhetjük szervezetünk "belső szépségét".

 

Fő összetevők: sárgarépa kivonat, cellulóz, maltodextrin, ginkgo biloba levél kivonat, tea polifenol, L-aszkorbinsav, magnézium-sztearát A Belső Szépség étrend-kiegészítő kapszula egy olyan kiváló készítmény, melynek segítségével - ahogy neve is sejteti - megőrízhetjük szervezetünk "belső szépségét".

Fogyasztása során a csúcsminőségű répa kivonatnak köszönhetően nagy mennyiségben értékes vitaminokat és ásványi anyagokat biztosíthatunk a szervezetünk számára. Egy másik fontos összetevője a ginkgo biloba vagy páfrányfenyő, mely a keleti filozófiák szent növénye. Jellemzői: - Antioxidáns hatású - Pusztíthatja a szabad gyököket - Erősítheti a szervezet ellenálló képességét a külső támadásokkal szemben

Kiszerelés:

Pontérték:

Törzsvásárlói ár:

Fogyasztói ár:

 

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom. 

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók