Aprotie ránctalanító arckrém

Legyen csodás bőre! Már két hét után javítja az arckontúrt, feszesíti a bőrt és fiatalos ragyogást kölcsönöz.

APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém

A „nem tartalmaz tartósítószert” felirat a japán piacon kifejezett előnyt jelent. A különböző tartósítószerek és mesterséges színezékek bőrirritációt okozhatnak. Az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém pontosan ezért nem tartalmaz efféle összetevőket. Ezzel szemben olyan növényi eredetű összetevőket tartalmaz (pl. LECONOSTOC/ RADISH ROOT FERMENT FILTRATE), melyek tartósító hatásúak.

Mit jelent az, hogy „növekedési faktorok”?

Az EGF, amely az Epidermal Growth Factor (Felhám/Epidermális Növekedési Faktor) rövidítése, egy olyan növekedési faktor, mely serkenti a felhámsejtek növekedését, osztódását, szaporodását. Az EGF egy alacsony molekulasúlyú polipeptid, a fehérjék EGF-családjának alapvető tagja, melyek mindegyikének nagyon hasonlóak a szerkezeti és funkcionális jellemzői. Az APROTIE CIRCE ránctalanító arckrém oligopeptid-24-et, oligopeptid-20-at (IGF Insulin-like Growth Factor/Inzulinszerű Növekedési Faktor), acetil dekapeptide-3-at (FGF Fibroblast Growth Factor/Fibroblaszt Növekedési Faktor), Caprooyl terapeptid-3-at (HGF Hepatocyte Growth Factor/Hepatocita Növekedési Faktor), oligopeptid-34-et (TGFβ3 Transforming Growth Factor β3/ Transzformáló Növekedési Faktor-béta3) tartalmaz.
Ezek a növekedési faktorok is öregedésgátló és hamvasító (világosító) hatással bírnak.

Mi az az EGCG?

A tiszta EGCg olaj, termékünk egy kiváló összetevője. Az EGCg az Epigallocatechin gallate rövidítése, mely a legerősebb catechinek egyike, egy olyan polifenol összetevő, mely legnagyobb mennyiségben a zöld és fehér teában található; egy erős antioxidáns, mely többféle jótékony hatással bír a női és férfi szervezetre. A kozmetikumok világából jól ismert öregedésgátló-, hamvasító- (világosító), izzadásgátló, antibakteriális- és tartósító hatásáról, azonban kizárólag az exkluzív és prémium minőségű termékeknél alkalmazzák.

Melyek a TIENS Ránctalanító és öregedésgátló krém megkülönböztető jellemzői?

A TIENS Ránctalanító és öregedésgátló krém három ultra-hatékony összetevőt tartalmaz, melyek

A rozsplacenta gazdag aminosavakban, melyek fokozott működésre sarkalják a bőrsejteket, csökkentik a melanintermelődést, így simává és üdévé varázsolva a bőrt.
APROTIE CIRCE bőrápoló összetevők: az EGF, IGF, FGF növekedési faktorok kombinációja és a növényi kivonatú peptidek fokozott működésre sarkalják a bőrsejteket és megvédik a bőrt a sérülésektől és a káros külső hatásoktól.
Az indiai egres és az arbutin: ez a 2 összetevő gazdag c-vitaminban, aminosavakban és ásványi anyagokban. Képesek a tirozináz működésének fékezésére és a melanintermelődés csökkentésére, mely szebb és ragyogóbb bőr látványát eredményezi.

A piacon lévő hasonló termékekkel összehasonlítva melyek az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló eltérő karakterei?

A készítmény nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, - színezékanyagokat, ásványi olajat, tartósítószert és alkoholt. Ezáltal a biztonságos bőrápolás előnyét nyújtja.

Mi a “Circe” szó jelentése?

Olaszul a circe szó jelentése: örök fiatal nő, aki gyönyörű, mint egy rózsabimbó.

Mi az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém célcsoportja?

A krémet mindenki használhatja, akinek bőrápolásra van szüksége, különös tekintettel azokra, akiken az öregedés jelei tapasztalhatóak, mint például a tág pórusok, orca- és áll
környéki megereszkedett bőr, erőteljes arckontúr, sötét bőr, szem-, száj- és orr környéki ráncok, stb…

Kinek nem ajánlott az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém?

Az allergiás bőrű emberek részéről a krém használata fokozott elővigyázatosságot igényel, melyet a fül mögé helyezett kis mennyiség általi teszteléssel érhetünk el. Amennyiben allergiás reakció lép fel, vagy a krém kellemetlen érzést vált ki, kérjük, mellőzze annak használatát.

Hogyan használjuk az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krémet?

Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:
-- Oszlasson szét egyenletesen egy borsónyi mennyiséget az arcán.
-- Takarja le arcát meleg tenyerével 5 másodpercre, hogy eljuttassa a krémet a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt követően csukja be a szemét és élvezze a krém illatát és bőrön keltett érzetét.
-- A krémet éjszakai pakolásként is alkalmazhatjuk. Vigyen fel a krémből az arcbőrére egy nagyobb mennyiséget elalvás előtt és élvezze egész éjen át a bőrápolás jótékony hatásait. (APROTIE CIRCE Bőrkisimító Intenzív Szérum együttes használatával még jobb hatás érhető el.)

Hogyan tároljuk?

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, közvetlen napfénytől elzárva tartandó.

Miért tűnik az arcom különösen ragyogónak az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém használatát követően?

Mert az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém indiai egres- és arbutin kivonatot tartalmaz. Az indiai egres egy különleges növény, mely széles alkalmazási területtel rendelkezik az indiai gyógynövénytanban, gazdag c-vitaminban, aminosavakban és ásványi anyagokban. Az arbutin a medveszőlő leveléből nyert kivonat, mely képes a tirozináz működésének fékezésére és a melanintermelődés csökkentésére. Ez a két összetevő kölcsönöz ragyogó megjelenést bőrünknek.

Mekkora mennyiséget tartalmaz az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém tégelye? Mennyi időre elegendő?

A krém nettó tömege 30 g, mely egyéntől függően körülbelül 20 napos folyamatos használatra elegendő.

Mennyi idő alatt jelentkezik látható eredmény a bőr állapotában az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém használata során?

Az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém használata során bőrünk állapotától függően eltérő bőrápoló hatást tapasztalhatunk. A krém 20 napos folyamatos használatát követően, egyértelmű javulást fog tapasztalni bőrén, melyet tovább fokozhat az APROTIE CIRCE Bőrkisimító Intenzív Szérummal.

Használhatom az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krémet közvetlenül arctisztítás után?

Alapvetően azt javasoljuk, hogy a krém használatát megelőzően használja az APROTIE CIRCE Bőrkisimító Intenzív Szérumot a sérült bőrfelület helyreállítására és azt követően a szerteágazó hatással rendelkező APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krémet a fiatal, ragyogó bőr biztosítása érdekében.

Mi eredményezi az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém különleges illatát?

Az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krém rózsa-, jázmin-, és narancs kivonatot tartalmaz, melyek friss illatot bocsátanak ki.

Mikor használjam az APROTIE CIRCE Ránctalanító és öregedésgátló krémet?

A legkiválóbb bőrápoló hatás elérése érdekében használja a krémet reggel és este az APROTIE CIRCE Bőrkisimító Intenzív Szérummal együtt>>>>>>>

Kiszerelés:     30 g.
Pontérték:     90 PV
Törzsvásárlói ár: 34 200,- Ft
Fogyasztói ár:     42 750,- Ft

Vásároljon termékeinkből törzsvásárlói áron! >>>>>>>

Miért élnek a keleti emberek hosszabb ideig?
A videóban elmondom.

***********************************************************
APROTIE CIRCLE Bőrkisimító intenzív szérum

Melyek az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum ismertetőjegyei?

Az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum két hét alatt jelentősen csökkenti a ráncokat és pótolja a bőr A-vitamin hiányát, mely által újra feszessé és selymes puhaságúvá varázsolja a bőrt. Az újonnan alkalmazott nanokapszulás technológia segítségével, mélyebb rétegekbe hatolva állítja helyre a bőr rugalmasságát és feszességét.
• A-vitaminos mikrokapszula: Az A-vitamin öregedésgátló, ráncfeltöltő, folthalványító hatással bír, regenerálja az érzékeny bőrt. Az A-vitamin azonban elég instabil, könnyen oxidálódik, és közvetlen hő vagy fény hatására gyorsan felbomlik. Az A-vitamin hatékony hasznosulása érdekében a TIENS nanokapszulás technológia alkalmazásával biztosítja, hogy az A-vitamin egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe jutva visszaadja annak vitalitását és csökkentse az apróbb és mélyebb ráncokat.
• Asztaxantin mikrokapszula: Az asztaxantin egy természetes antioxidáns, mely felszabadítja a szabadgyököket és megvédi a bőrt a napsütéstől és az ultraviola sugárzás okozta DNS károsodástól.
• EGF sejtnövekedési faktor: Egy belső aktív összetevő, mely elősegíti a sejtek anyagcseréjét és a károsodott DNS regenerációját.
• EGCG –Polifenol teakivonat: Az EGCG a zöldteából kivont hatékony antioxidáns. Biztosítja a DNS védelmét a szabadgyökök okozta károsodás ellen.

A piacon lévő hasonló termékekkel összehasonlítva melyek az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum megkülönböztető jellemzői?

A szérum mikrokapszulás technológiát alkalmaz, melynek segítségével a bőr mélyebb 
rétegeibe tudja juttatni a tápanyagot, ezáltal a bőr hatékonyabban tudja felszívni azt.

Hogyan állítja helyre az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum a bőrsejtben található DNS-t, a hatékony bőrápolás érdekében?

A kor előrehaladtával sérül a bőr DNS-e. A bőr öngyógyító képessége elegendő az enyhén sérült DNS esetén, azonban a bőr sérülései okozta szabadgyökök termelődése lelassítja ezt a folyamatot, következésképpen csökken a kollagén mennyisége és a bőr sérülésekkel szembeni ellenálló képessége.
A Bőrkisimító intenzív szérum négy fő összetevője, az A-vitamin nanokapszula, az asztaxantin nanokapszula, az EGF sejtnövekedési faktor és az EGCG polifenol tartalmú teakivonat, segíthet a DNS helyreállításában és elősegíti a bőr anyagcseréjét, egészséges és fiatalos külsőt kölcsönözve.

Kiknek ajánljuk az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum használatát?

A szérumot azoknak ajánljuk, akiknek bőrápolásra van szükségük, különösen azoknak, akiknél a kor előre haladtával olyan bőr problémák figyelhetőek meg, mint a kitágult pórus, barázdák és ráncok, elszíneződött, foltos, rugalmatlan és száraz bőr.
Kiknek NEM ajánljuk az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum használatát?
Akiknek allergiás a bőre, azok legyenek óvatosak és használat előtt a fül mögötti bőrfelületen próbálják ki a szérumot először. Ha bármilyen allergiás tünetet vagy kellemetlenséget okoz, akkor kérjük, ne használják!

Hogyan használja az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot?

Kérjük, kövesse a következő lépéseket:
• Arctisztítóval tisztítsa meg az arcbőrét.
• Tonizáljon, finoman paskolja be, míg teljesen fel nem szívódik.

• Az üveg pipettával (cseppentővel) szívja fel a megfelelő mennyiségű szérumot, majd vigye fel a szem és a száj körüli felületekre. Gyengéden masszírozza be a bőrszövetbe az arc és nyak teljes területén.
• Vigye fel az arcára a megfelelő mennyiségű krémet. (Az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém alkalmazása fokozottan ápolja a bőrét.)

Hogyan tároljam az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot?

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, közvetlen napfénytől elzárva tartandó.
Miért van karmazsinvörös üvegben az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum?
A Bőrkisimító intenzív szérum természetes antioxidáns rendkívül hatásos a szabadgyökök ellen, és helyre tudja állítani a DNS-t, azonban fény hatására ez lelassul. A karmazsinvörös csomagolás védi a természetes antioxidánst a közvetlen napsugárzástól, ezáltal megőrzi a szérum bőrápoló funkcióját.

Miért hajlított pipettát tartalmaz az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum?

Ha már csak kis mennyiségű szérum maradt az üvegben (lásd a képen), akkor a pipetta alsó, hajlított vége lehetővé teszi a szérum utolsó cseppig történő felhasználása

aprotie

 

Mi az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum nettó űrtartalma? Mennyi ideig használhatom?

A szérum nettó űrtartalma 20 ml, mely körülbelül 14 napos bőrápolást tesz lehetővé.

Mennyi idő elteltével javul észrevehetően a bőr állapota az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum használatával?

Mivel mindenkinek más állapotban van a bőre, a felhasználók más-más hatást tapasztalnak majd a Bőrkisimító intenzív szérum használata során. Ha két héten keresztül folyamatosan használja a szérumot, akkor szemlátomást javulni fog a bőre, az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém együttes használatával pedig még jobb hatást érhet el.

Használhatom az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot közvetlenül arctisztítás után?

Igen. A szérumot beillesztheti a saját bőrápolási folyamatába. Az optimális bőrápolás érdekében általában azt javasoljuk, hogy arctisztítás után tonizáljon, majd használja az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot és az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrémet.

Mire figyeljek az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum használata közben?

Az A-vitamin feladata többek között az öregedés-gátlás, a ránceltávolítás, a folthalványítás és a puha bőr elérése, azonban ez A-vitamin instabil, könnyen oxidálódik, és hő vagy fény közvetlen hatásának kitéve gyorsan felbomlik. A szérumot kérjük, ne használja más A-vitamin tartalmú kozmetikai készítményekkel együtt!

Az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum mely összetevőinek köszönhető a különleges illat?

Az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérum rózsa-, jázmin-, és narancs kivonatot tartalmaz, melyek friss illatot bocsátanak ki.
Mikor használjam az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot?
Javasoljuk a szérum napi kétszeri (reggel és este) használatát az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrémmel együtt az optimális hatás érdekében.

Egyéb kérdések

Mennyi ideig elegendő (átlagosan) a krém és a szérum, ha a javasolt napi két alkalommal használom őket?

A krém hozzávetőlegesen 20, a szérum 14 napra elegendő, de vegye figyelembe, hogy ez csak egy becslés, hiszen sok múlik a bőrápolási szokásain, és a használt mennyiségen.

Milyen bőrtípusokra ajánljuk ezeket a kozmetikumokat?

Minden bőrtípusra, azonban főleg öregedő, fakó bőrre, karikás szemekre és ráncokra, szarkalábakra, apróbb ráncokra és foltokra. Valamint megereszkedett bőrre is ajánljuk. Fiatalabb hölgyeknél jó hatással van a zsíros és pattanásra hajlamos bőrtípusok esetében.

Folyamatosan használhatom ezeket a kozmetikumokat, vagy ajánlatos időnként szünetet tartani?

Ha éppen retinolos bőrkezelést végez, akkor legyen következetes a retinolos szérum használatával. Retinolt használva akár két hónapba is beletelhet, míg észreveszi a bőrén a különbséget, ezért folyamatosan kell használni. Nem ajánlatos pár napos szünetet tartani az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérummal, hacsak nem terhes vagy szoptat.
Ne használjon retinolos kozmetikumot, ha az arcát gyakran éri közvetlen napsugárzás. Nem ajánlatos azoknak, akik napoznak, mert fokozhatja a bőr fény- vagy napérzékenységét és irritációját. Ha irritációt vagy viszketést tapasztal, ne használja.

Milyen korcsoportnak szánjuk?

Az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot kortól vagy bőrtípustól függetlenül minden hölgynek ajánljuk.
Fiatalabbak, a 20-as éveikben járók, főleg a bőr öregedésének lassítása érdekében, illetve az UV-sugárzás káros hatásai ellen használhatják az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot. Valamint a zsíros és pattanásra hajlamos bőrtípusoknak is jót tesz.
A 30-as éveikben járók főleg öregedés elleni védelemként, szarkalábak, apróbb ráncok kialakulásának megelőzésére, valamint a bőr kollagén termelésének fokozására és fenntartására használják az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot.
A 40-es és 50-es éveikben járók főleg hiperpigmentáció (a bőr sötétedése), szem alatti és egyéb karikák, finom vonalak és ráncok megelőzésére használják az APROTIE CIRCE Bőrkisimító intenzív szérumot. Idősebbek számára akkor hasznos a szérum, ha elmélyülnek az apróbb vagy mélyebb ráncok, avagy petyhüdt lesz az arc- és nyakbőr.

Van ezeknek a kozmetikumoknak biztonsági tanúsítványuk?

Az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém és a Bőrkisimító intenzív szérum előállítására és ellenőrzésére is a kozmetikai termékekre vonatkozó 1223/2009/EK rendeletnek megfelelően került sor. Ez azt jelenti, hogy a kozmetikumok rendelkeznek:
1. Érvényes fizikokémiai vizsgálati jelentések;
2. Érvényes bőrgyógyászati vizsgálati jelentés;
3. Érvényes provokációs és stabilitásvizsgálati jelentések;
4. Érvényes biztonsági értékelési jelentések.

Rendelkeznek helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvánnyal?

Igen.

Állatokon tesztelik ezeket?

Nem.

Mi a termékregisztrációs eljárás?

A kozmetikai termékekről szóló 1223/2009/EK rendelet értelmében a felelős személyek (a felelős cég), és bizonyos körülmények között a kozmetikai termékek forgalmazói a Kozmetikai Termékek Bejelentési Portálján (CPNP) keresztül megadnak bizonyos információkat azokról a termékekről, melyeket bevezetnek, elérhetővé tesznek az európai piacon.
A Kozmetikai Termékek Bejelentési Portálja ezt az információt elektronikusan hozzáférhetővé teszi minden EU-s tagállam illetékes hatóságai számára (piacfelügyelet, piacelemzés, kiértékelés és fogyasztói információk céljából).
Az APROTIE CIRCE Ránctalanító arckrém és a Bőrkisimító intenzív szérum is a megfelelő regisztrációs eljárás szerint van jelentve a Kozmetikai Termékek Bejelentési Portálján.

Kiszerelés:     20 ml.
Pontérték:     80 PV
Törzsvásárlói ár:   30 400,- Ft
Fogyasztói ár:        38 000,- Ft

Vásároljon termékeinkből törzsvásárlói áron! >>>>>>>

 


Adatvédelem

A weboldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos oldala!
A TIENS termékek a szervezet regeneráló- és természetes funkcióinak segítését, valamint a belső energia- és pH egyensúly helyreállítását szolgálják!
Indokolt esetben konzultáljon orvosával, vagy kérje munkatársaink segítségét!
TIENS - Egészséget és bőséget mindenkinek

Copyright 2011. Keletimedicinatitkai.hu Minden jog fenntartva

Készítette: Weblaptitkok.hu - Bevételnövelő weblapok | Prémium oktatóvideók